שאלה בקשר לרויאל

עקרבוט1

New member
זו בדיוק השאלה שאני שאלתי...

אולי כדאי לשקול לשנות את הוראות ההכנה במאמר...
 

nila77

New member
אני מערבבת בעזרת מזלג

אבל אני יודעת שיש המקציפים את החלבון עם הסוכר. לטעמי הרבה יותר חסכוני בשטיפת כלים, זה שימוש במזלג לשם עירבוב. והתוצאה... מצויינת. מניסיון.
 

עקרבוט1

New member
רגע רגע רגע...

אז יכול להיות שעדיין לא הבנתי, את מקציפה את הביצה, או שלא חייבים להקציף את הביצה?
 

nila77

New member
לא מקציפה כלום

מפרידה חלבון ושמה רק אותו בקערה, מוסיפה בהדרגה אבקת סוכר ומערבבת בעזרת מזלג. זה הכל
 

עקרבוט1

New member
אה... חח...

סליחה על הבורות, פשוט לא רציתי לעשות טעויות...
 

עקרבוט1

New member
אויש! שאלה קצת דחופה...

אני ממש באמצע ההכנה, ורויאל יצא לי ממש קשיח... זה אמור להיות ככה? אני ממש נאבקת איתו על העירבוב... help!!!
 

עקרבוט1

New member
סליחה שאני קצייה אמיתית...

אבל זה ממש דחוף!... אני יודעת שבפורום בדרך כלל לא עונים מהר, אבל אני חייבת לדעת! אני תקועה! (וגם הרויאל)...
 

עקרבוט1

New member
תודה רבה רבה על ההדרכה...

בסוף הגשתי את העוגיות היום, כי הן היו מיועדות להיום... צילמתי אותן, ועוד מעט יגיעו תמונות (כשאני יפתח את הפילם)... ושוב,
 

עקרבוט1

New member
פופ! עוד שאלה ברשותכם...

נשאר לי די הרבה חומר. כמה זמן אפשר להשאיר אותו? צריך לשים במקרר, או מה?
 
למעלה