שאלה בקשר לרוק שוק פייק

ITAYt1

New member
שאלה בקשר לרוק שוק פייק

בבעלותי בולם רוק שוק פייק לפי מה שידוע לי בבולם זה לא צריך להיות נדנוד(אני לא בטוח שזה המילה הנכונה הכוונה היא שהבולם לא חוזר עד הסוף) אמרו לי לפתוח את שני ברגי האלן של הבולם מהצד ולחזק את האלן שלמעלה קצת ולא עד הסוף. עוד שאלה כאשר שאלתי כמה עולה טיפל לרוק שוק פייק אמרו לי 270 ש"ח המחיר הגיוני? הפייק שלי נורא רך האם כאשר העשה לו טיפול אני יכול לחהליף לו קפיצים בלי תוספת תשלום, ואם לא כמה יעלו לי קפיצים קשים יותר? תודה מראש איתי

ממש לא הבנתי כלום

אם תנסה להיות יותר מדויק אוכל לעזור, איזה ברגים בדיוק פתחת????????

ITAYt1

New member
הסבר

קודם פתחתי את שני הברגים במסומנים בחץ שחור לאחר מכן חיזקתי טיפה את החץ השחור עם הלבן בקצה ולאר מכן סגרתי את הברגים שמסומנים בחץ שחור

t h e pinky p

New member
הסבירו לך איך לחזק הד-סט

לפעמים התחושה היא שהבולם "רוקד" ואתה מרגיש את זה כאילו הבעיה נובעת מהבולם עצמו,זה יכול להיות גם מהגלגל וגם הד-סט משוחרר. לדעתי כדאי שתלך למכונאי שיוכל להבחין אם הבעיה היא בבולם עצמו או בחלק אחר- הד-סט,גלגל,סטם וכו.. אם הוא ימצא שהבעיה נובעת מהבולם שלח אותו לקובי,אם היא בחלק אחר יסדרו לך את זה בחנות.

ido pro

New member
יכול ליהיות שזה המחיר לא מוצדק

מחיר אטמים של אנדרו 120 שח אטמים מאוד איכותיים בטאיפול אתה מקבל אטמים סטנדרטים שאני מאמין שעוליםהרבה פחות (נגיד שעולים ליבואן 70 שח) שמן שמן של ליטר עולה פחות מ 70 שח ומספיק ל4-5 בולמים (20 שח) זמן עבודה 20 דקות מחיר של מכוני מומחה הוא 120 שח לשעה (40 שח) יצאנו עים 130 שח בוא נעלה טיפה את המחירים קונים אטמים של אנדרו 120 שח (כאמור הכי טובים בשוק) שמן בקבוק שלם 70 שח (אמור להספיק ל 4 בולמים עבדה 240 שח לשעה = 80 שח כאמור אים מישתמשים בשמן ל 4 בולמים ומישתמשים באטמים באיכות יותר טובה ולוקחים מחיר כפול על העבודה מקבלים את המחיר שצינתה ני לא סבור שזה מחיר הוגן אך מה לעשות כשיש מונופול (פעם ליפני שהמחירים עלו ליפני שנתיים 3 זכור לי (לא בטוח ב 100 אחוז)שסללום היו מסדרים גם בולמים

למעלה