שאלה בקשר לריצות ארוכות!

crazy tal

New member
שאלה בקשר לריצות ארוכות!

לפעמים קורה לי שאחרי ריצה ארוכה של 20-30 דקות אני חוזר הבייתה ומגלה שבמהלך הריצה פרצו לי גורמים עוינים לחדר, שיחקו לי במחשב פיפא, אכלו על המיטה שלי והשאירו פירורים! האם גם לכם זה קורה? אני ממש על סף דמעות פה.. תעזרו בבקשה (בייחוד מוסד)

crazy tal

New member
כפי שאמרתי...

פרצו לי לחדר... משמע הוא היה נעול.... זה מצב קשה ביותר אמיר קלוט בדיחה... פעם היה איזה מישהו... והוא נפל בגיבוש חובלים... מצחיק מספיק בשבילך?

ysofer

New member
חה חה חה חה!!! ענק!

יש לי רעיון! למה שלא תשתמש בשיטה הישנה והטובה, ותשים קרש לרוחב הדלת, ככה שלא יוכלו לפתוח אותה.. פשוט לא?

amir18

New member
חחחח זה היה טוב, קבל בדיחה.

היו היה מטורלל שקראו לו XX המטורף, דיבר דיבר, בלבל בלבל, הגיע לצבא. דיבר דיבר הגיע ל.... גדוד 13 בגולני, והמסקנה...:) נ.ב. אתה אחלה משוגע. <בני>

crazy tal

New member
היה איזה אחד...

היה איזה אחד..., דיבר דיבר, בלבל בלבל, הגיע לצבא, ובמה בסוף? הלך עשה מסע כומתה על אמא שלך... <איך הא?>

amir18

New member
קבל תגובה.

ואז הגעתי ועשיתי סטאז` על הפרצוף שלך והגוף:) אל תדאג אחי אנחנו נפגש בחובלים, ואם אני אבין שזה אתה נסגור חשבון.

crazy tal

New member
אתה לא שווה יריקה יקירי

אני לא אהיה לצערי בגיבוש חובלים... למרות שזה מפתה מאוד... (להיות עם אנשים פצצה כמוך.. אנשים שאתה יכול לסמוך עליהם בעיניים עצומות.. כאלה שיש רק אחד למיליון) אבל בכל מקרה אני לא מרביץ לבנות. נ.ב. צפה לקבלת פנים מכמה חברים שלי שיהיו בגיבוש. וסביר מאוד, שאחד מהם יהיה איתך בקבוצה.

ysofer

New member
חבר`ה, זה כבר מוגזם..

בואו תעשו סולחה, הוצאתם דברים מפרופורציה.. לא שווה לריב, אח``כ תפגשו בגיבוש ויבקשו ממכם לעשות שאלון סוציומטרי על כל אחד.. לא נעים, תעשו שולם לעולם ברוגז אף פעם..

amir18

New member
תפסיק לזבל את השכל.

אני מאושר שחברים שלך יהיו בגיבוש. ואין לי בעיה עם הטמבל הזה, רק שלא יקלל פה אמהות של אחרים כמו איזה ילד מסכן. (לא שאני חושב שהוא לא כזה) אבל ירדתי לרמתו וזה לא יפה מצידי.

טל עדתו

New member
הצעה מפתה במיוחד! :)

תראו... את שניכם אני מכירה, ואני רוצה להגיד שבאמת ח-ב-ל!!!!!!!!!! שניכם אנשים נורא נחמדים, אז למה הריב האדיוטי הזה??? יש לי הצעה שאי אפשר לסרב לה: פשוט אל תדברו אחד עם השני אם אתם לא מסתדרים??? כי הריבים האלה ממש לרמה של גנון... אז תעלו חזרה לכיתה י``ב (שעוד שבועיים נגמרת) ופשוט תבליגו!!! טל . <עושת הסולחות>

למעלה