לפעמים קורה לי שאחרי ריצה ארוכה של 20-30 דקות אני חוזר הבייתה ומגלה שבמהלך הריצה פרצו לי גורמים עוינים לחדר, שיחקו לי במחשב פיפא, אכלו על המיטה שלי והשאירו פירורים! האם גם לכם זה קורה? אני ממש על סף דמעות פה.. תעזרו בבקשה (בייחוד מוסד)
אני לא אהיה לצערי בגיבוש חובלים... למרות שזה מפתה מאוד... (להיות עם אנשים פצצה כמוך.. אנשים שאתה יכול לסמוך עליהם בעיניים עצומות.. כאלה שיש רק אחד למיליון) אבל בכל מקרה אני לא מרביץ לבנות. נ.ב. צפה לקבלת פנים מכמה חברים שלי שיהיו בגיבוש. וסביר מאוד, שאחד מהם יהיה איתך בקבוצה.
בואו תעשו סולחה, הוצאתם דברים מפרופורציה.. לא שווה לריב, אח``כ תפגשו בגיבוש ויבקשו ממכם לעשות שאלון סוציומטרי על כל אחד.. לא נעים, תעשו שולם לעולם ברוגז אף פעם..
אני מאושר שחברים שלך יהיו בגיבוש. ואין לי בעיה עם הטמבל הזה, רק שלא יקלל פה אמהות של אחרים כמו איזה ילד מסכן. (לא שאני חושב שהוא לא כזה) אבל ירדתי לרמתו וזה לא יפה מצידי.
תראו... את שניכם אני מכירה, ואני רוצה להגיד שבאמת ח-ב-ל!!!!!!!!!! שניכם אנשים נורא נחמדים, אז למה הריב האדיוטי הזה??? יש לי הצעה שאי אפשר לסרב לה: פשוט אל תדברו אחד עם השני אם אתם לא מסתדרים??? כי הריבים האלה ממש לרמה של גנון... אז תעלו חזרה לכיתה י``ב (שעוד שבועיים נגמרת) ופשוט תבליגו!!! טל . <עושת הסולחות>