שאלה בקשר לרכישת מוצאים מAMAZON

YugiBoy

New member
שאלה בקשר לרכישת מוצאים מAMAZON

שלום, אני דיי חדש בעסק הזה. אני רואה מוצר שאני רוצה, ואת המחיר שלו. איך אני יודע אם הוא חדש או משומש? איך אני יודע בתוך כמה זמן הוא יגיע ומאיפה לאסוף? איך משלמים? למי? איך מבררים שהכל נעשה כמו שצריך? מאיזה גיל אפשר לפתוח את החשבון הדרוש, וכיצד עושים זאת? האם אפשר לפתוח חשבון ריק, שאני יעביר אליו סכומים מדויקים לצורך רכישה, וככה לא תהיה סכנה? מצטער על כמות השאלות, בבקשה תהיו סובלניים.

ACE OF SPADES

New member
טוב זה לא פורום אמזון אבל אני ישתדל לעזור

מנסיון שלי: כשאתה מוצא מוצר באמזון יש לך בתוצאות כמה מוצרים יש כ-משומשים וכמה כחדשים , כשאתה לוחץ על הקישור , יפתח לך חלון ושם יהיה רשום בדיוק מי מוכר מה ותיאור , וכך תוכל לראות אם מדובר בחדש או משומש ותהיה לך בצד ימין אופציה להוסיף לעגלה. כשתבחר מוצר לא תמיד תהיה לך את האופציה לשלוח אותו לארץ , המערכת תגיד כשתבחר לאיזה כתובת לשלוח . חלק מהמוצרים ניתן להזמין לכאן וחלק לא. את החשבון נראה לי שאפשר לפתוח מגיל 18 , אני לא בטוח אבל 100% שתוכל למצוא את התשובה המדוייקת בדפי העזרה של אמזון. משלמים באשראי , כרטיס אשראי ורק כרטיס אשראי בין לאומי . המשלוח יגיע אליך לארץ , יש אופציה לבחור איזה שילוח אתה רוצה כשעושים צ'ק אווט , יש שילוח מהיר , יש שילוח אקספרס ויש שילוח רגיל , ליד כל אופציה יהיה רשום לך בדיוק כמה זמן זה לוקח ויש לך גם מעקב על ההזמנה דרך האתר אחרי שאתה מזמין.

YugiBoy

New member
תודה רבה, שאלה נוספת:

אתה אומר בעצם, ש: AMAZON זה אתר שבו אנשים מוכרים וקונים דברים? - חשבתי שאפשר לקנות משמה גם דברים חדשים שמוחזקים או במחסני האתר, או שהוא פשוט מגשר בייני לבין חנויות בארץ אחרת... או שזה גם, וגם, וגם, וגם.

למעלה