שאלה בקשר לשוארמה
כידוע, הרעיון המאכזי בשוארמה זה שהחלק החיצוני של "השיפוד" הענק נחשף לחום ומתבשל/נצלה וכל פעם שחותכים מנו נחשף חלק חדש נא והוא מתבשל, יופי עכשיו מה קורה לבשר בחלק הפנימי של השיפוד המלא מוכנס למכונה בבוקר ומסתובב שם שעות ארוכות עד הערב הרי הוא כבר לא בקירור, ומצד שני הוא ממש לא מתבשל והטמפרטורה הפנימית שלו פושרת, איך הוא לא מתקלקל? או אולי כן?
כידוע, הרעיון המאכזי בשוארמה זה שהחלק החיצוני של "השיפוד" הענק נחשף לחום ומתבשל/נצלה וכל פעם שחותכים מנו נחשף חלק חדש נא והוא מתבשל, יופי עכשיו מה קורה לבשר בחלק הפנימי של השיפוד המלא מוכנס למכונה בבוקר ומסתובב שם שעות ארוכות עד הערב הרי הוא כבר לא בקירור, ומצד שני הוא ממש לא מתבשל והטמפרטורה הפנימית שלו פושרת, איך הוא לא מתקלקל? או אולי כן?