שאלה בקשר לשחקן דיויד דוקובני.. יש לו חברה?? מישהי אולי יודעת?
A aerynsun New member 17/4/07 #12 הוא לא ישראלי אבל הוא יהודי אבל רק מצד האבא אז זה לא נחשב יהודי. אבל מי סופר, הוא משלנו!!!
T the whole shebang New member 17/4/07 #5 טיה ליאוני../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo166.gif
D dave gahan dm New member 17/4/07 #8 ../images/Emo10.gif איזה מזל יש לטיה ליאוני הזאת שהיא התחתנה עם מישהו כמוהו....
F FeLL67 New member 17/4/07 #11 נראה לי שלו יש פחות מזל../images/Emo6.gif טוב נו סתם בצחוק, בכל מקרה אם הוא יחליט לבגוד עית הראשונה בתור
נראה לי שלו יש פחות מזל../images/Emo6.gif טוב נו סתם בצחוק, בכל מקרה אם הוא יחליט לבגוד עית הראשונה בתור
ה האוקינוס השקט New member 17/4/07 #16 ../images/Emo140.gif למרות שהיום זה לא היום המתאים לדבר איתי על דברים כאלה...
A aerynsun New member 17/4/07 #14 אה. ויש לו שני ילדים בת וגילה 8 ובן וגילו 5 ואם תכנס לשרשור שפתחה גילי תוכל לראות ראיון שלו בלטרמן , הוא מדבר עליהם המון אה כן... וגם עוד בת אחת מג'יליאן. קוראים לה פייפר סתם...LOL זה תאוריה שרצה אבל אין לי מושג אם להאמין לה.
אה. ויש לו שני ילדים בת וגילה 8 ובן וגילו 5 ואם תכנס לשרשור שפתחה גילי תוכל לראות ראיון שלו בלטרמן , הוא מדבר עליהם המון אה כן... וגם עוד בת אחת מג'יליאן. קוראים לה פייפר סתם...LOL זה תאוריה שרצה אבל אין לי מושג אם להאמין לה.
1 1Shir New member 17/4/07 #13 לקח לי שתי דקות עד שנזכרתי מי זה דיב גאהן.. דפש מוד ולגבי דוכובני ענו לך, הוא לא ישראלי והוא נשוי באושר.
לקח לי שתי דקות עד שנזכרתי מי זה דיב גאהן.. דפש מוד ולגבי דוכובני ענו לך, הוא לא ישראלי והוא נשוי באושר.