שאלה בקשר לשחקן

שאלה בקשר לשחקן

שמעתי בעונה שעברה על שחקן עם מימדים קטנים שהיה עושה פלאים כשהוא היה רץ עם הכדור ואף אחד לא היה יכול לעצור אותו והוא היה מפיל את כל שחקני היריב, מי זה היה ואיפה הוא שיחק ? זה השחקן הטוב ביותר בליגה ?

geviaz

New member
אוקיי, אני אסביר

מייקל ויק הוא הQB של אטלנטה פלקונס. בניגוד לQB רגילים (או אולי רק לבנים) הבנאדם יכול לרוץ. הוא מאוד מפתיע וקשה להגנה כי הוא תמיד יכול לרוץ אם אין לו אופציית מסירה. במהלך העונה היו לו כמה מהלכים מדהימים כאלה שבהם הוא פשוט חותך דרך כל ההגנה ומגיע לTD. בנוסף היו לו גם מהלכי מסירה טובים (כי האיום על הרצפה פותח את משחק האוויר), בקיצור Superman. אחד הדברים הנחמדים שראיתי זה פרסומת (לא זוכר למה) שבה יש כאילו רכבת הרים שנקראת Michael Vick Experience שבה אתה כאילו מתרוצץ על מגרש ומתחמק משחקנים כמו ויק. פרסומת ממש מגניבה. ועוד עובדה מעניינת: ויק (וגם הQB של ניו-אורלינס ארון ברוקס) נולדו וגדלו בעיירה New-Port News,VA ביחד עם אלן אייברסון. אייברסון גם היה QB ושיחק פוטבול בערך כמו שהוא משחק כדורסל- פשוט מטורף. אייברסון היה QB טוב מאוד ושניהם (שיש להם נראה לי קשר משפחתי) העריצו אותו. בלי ויק אין לאטלנטה כלום ולפעמים ההרפתקנות שלו מחסירה גם פעימה מהמנהלים שלא רוצים לראות את הנכס נפצע.

תודה.

חחח..זה נשמע מצחיק לראות אותו משחק ככה אבל אם הוא משחק כמו שאייברסון משחק בכדורסל אז אני יראה משחקים שלו כי אני אוהב את אייברסון. חבל שמייקל ויק משחק בקבוצה שלא תגיע לסופרבול בקרוב

CKYEN1

New member
אם זה אני לא מסכים

למרות שאין על האיגלס, הפאלקונס השנה ממש מהווים איום חזק על האיגלס אחרי שהביאו את הMLB המצוין הארטוול מהבולטימור וגם את הLOLB של האיגלס IKE REESE וגם הCB שלהם דיאנג'לו השתפר וכמובן ויק שינהיג את ההתקפה

Yo-man

New member
אבל אל תשכח שבפליי אוף

האיגלס שיחקו בלי אוונס. זה משנה לא במעט את ה-game plan ומוציא את פילדלפיה מה-comfort zone. בשנה הבאה כולי תקווה ש-TO ישמור על עצמו ולא נגיע לשלבים האלה עם סימני שאלה. ואחרי שאמרתי את זה, אם תחפור בהודעות שרשמתי במהלך העונה שעברה, ממשחקי טרום העונה הכרזתי שהפלקונז יהיו הפתעת העונה ועודדתי אותם אפילו במשחק נגד פילי. נראה איך תהיה מאוזנת העונה הבאה.

Yo-man

New member
ועוד משהו קטן

משחק המאנדיי נייט הראשון הוא בין אטלנטה לפילדליפה. כך שלא נצטרך לחכות הרבה (ברגע שתתחיל העונה) לקבל תשובה מי חזקה יותר. May the best team win.

למעלה