שאלה בקשר לשיפוץ אמבטיה

ashlaya

New member
שאלה בקשר לשיפוץ אמבטיה

למי שמתמצא או מכיר יש את החברות האלה שמפרסמות צביעה חדרי אמבטיה /שירותים הכוונה לצביעת הקרמיקות והאמבטיה עצמה עם אחריות ל 5 שנים לטענתם מישהו מכיר או התנסה עם זה?

רוקוקו

New member
צביעת קרמיקה ואמבטיה.....

שלום לך. אין שום בעיה עם החברות שצובעות רק בתנאי שהם נותנים אחריות כתובה לעבודה אבללללל...... כשמשפצים חדר אמבטיה זה לא רק צבע... עדיף להחליף את הריצוף ואם זה מבנה ישן אז למה לא להחליף כבר את כל האנסטלציה שהיא הלב של הבית.... בכל מקרה בדקי טוב טוב את מחיר הצביעה מול מחיר אריחים חדשים... בהצלחה רוקוקו(ערן).

ashlaya

New member
תודה - ורקע במחירים?

אפשר לקבל מדובר בדירה שמיועדת להשכרה בלבד אולי...אם הפרש המחירים לא יהיה גדול באמת היה שווה לשפץ גם צנרת.... אבל...נראה יותר מורכב להביא אינצטלטור+ מישהו שיעשה את הקרמיקה אמבטיה שירותים וכו אין לנו הרבה זמן להתרוצץ ולחפש ואין לנו תקציב גדול כאן הבעיה....

רוקוקו

New member
מחירים.....

מטר קרמיקה מחיר האריחים מתחיל ב40 ש"ח למ"ר. * איטום חדר אמבטיה בלייגו בסביבות 800 ש"ח לחדר ממוצא... *נקודת אינסטלציה 200 $ לנקודה (חם,קר וביוב) המחיר כולל התקנת הכלים הלבנים והברזים. *מחיר עבודת ריצוף בטיט בסביבות 70 ש"ח למ"ר. *סוללה (ברז) לכיור פיה ארוכה 180 ש"ח (עם 7 שנים אחריות). *סוללה (ברז)לאמבטיה 250 ש"ח. *אסלה לבנה 150 ש"ח. *מושב לאסלה 30 ש"ח. זה בגדול מה שאני יכול לעזור לך. יש לי כמה בעלי מקצוע שעושים את כל העבודה ואז אין צורך לשלב בין בעלי המקצוע. בהצלחה לך רוקוקו(ער).

mica35

New member
יש אפשרות לצבוע קרמיקה במקום להחליף

בבית שאני רוצה לקנות שיפצו את האמבטיה לא מזמן אבל עשו הכל באריחים אפורים מכוערים בצורה שלא תאמן, חשבנו לצבוע רק את הקירות כדי לתת קצת צבע אבל אם אפשר לצבוע את האריחים זה יהיה מעולה לא ידעתי שיש אפשרות כזו? האם יש וכמה זה עולה?

למעלה