שאלה בקשר לשמלות

שאלה בקשר לשמלות../images/Emo35.gif

כשיש שתי שמלות: אחת לחופה ועוד אחת לריקודים, מתי מחליפים?? זה מוזר שהכלה פתאום נעלמת?? זה לוקח זמן להחליף שימלה לגמרי ולהסתדר, מתי מתקנים איפור???

אתי@

New member
נראה לי שמחליפים אחרי החופה

אבל לדעתי זה לא כיף להיעלם מהשטח לרבע שעה של התלבשות ותיקון האיפור. אם כבר - הייתי ממליצה לך ללכת על שמלה שיש לה תוספת. למה הכוונה??? שמלה צמודה אלגנטית שעליה יש חצאית נוספת יותר "כלתית". החצאיות האלה נסגרות מאחור עם כפתור וכל מה שנותר זה לפתוח את הכפתור, להוריד את החצאית ולהישאר עם השמלה הצמודה. זה דווקא מאוד יפה - בתנאי שאת אוהבת נפוח, כי עושים את החצאיות האלה נפוחות...

*שיר

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה!!

גם בעיני חבל להפסיד ולו דקה מהאירוע! זה כלכך כיף, שלא תרצי לעזוב בעצמך. נועה מצאה פתרון מצויין - השמלה שלה היתה מורכבת משני חלקים, ואז אחרי החופה היא החליפה בצי´ק-צ´ק את החלק התחתון מחצאית למכנסיים מהממים!!

shelycat

New member
ככה היה אצלנו...

לא נהוג שהזוג ישר אחרי החופה מצטרף לחוגגים והריקודים, ובעדות מסוימות יש אפילו מנהג חדר יחוד בו נחים לכמה דקות לפני שמצתרפים לאורחים, אנחנו חיכינו עד שכל האורחים היו ישובים במקומותיהם לפני שהצטרפנו אליהם והתחלנו בריקוד הראשון שלנו. אצלנו היה מנהל ארוע שפשוט לא נתן לנו לעזוב את האולם של החופה (אולם נפרד במקרה שלנו) עד שהאורחים לא גמרו להסתדר והיו לקראת סוף המנה הראשונה שחיכתה להם כבר על השולחן, כשקיבלנו את הO.K נכנסנו לאולם אל תוך הריקוד הראשון שלנו שלאחריו התחילו הריקודים. כך שבפאזה הזו באמצע יש מספיק זמן להחליף תלבושת. מה שכן את יכולה להחליף אחרי הריקוד הראשון כלומר בשלב המנה השניה או העיקרית כשהאורחים עסוקים בלעיסה, לא ממש ישימו לב שנעלמת כי כל אחד יחשוב שאת פשוט בחלק אחר של המקום.

שירי71

New member
ולגבי האיפור

המאפרת שלי ציידה אותי עם קופסאת פודרה קטנה נגד הברק ועם מכחולים עם ליפסטיק עליהם. שמתי את זה אצל אמא שלי יחד עם מראה קטנה ורק פעם אחת ניגשתי לתקן וגיליתי שממש לא צריך מרחתי טיפה שפתון וזהו יותר זה לא עניין אותי וכנראה שלא היה צריך..

הי אניגודין! אני לא יודעת בדיוק על

איזו שמלה את מדברת. אך מכיוון שהזכירו אותי כאן, אני מרשה לעצמי להתערב. הסיפור ארוך אבל אני אקצר... מפה לשם, מצאתי את עצמי מתכננת לחתונה שמלה עם כל מיני תוספות. ובאמת, אחת ההתלבטויות שלי היתה מתי להחליף מחלק אחד לשני, כך שאני לא אפספס ולו אף רגע אחד קטן מהחתונה ומהאורחים שלי. אחרי החופה, ישר רצנו בן זוגי ואני לרחבת הריקודים עם כל החברים הקרובים שלנו. את החלק השני של שמלת הכלה החלטתי שאני אלבש כשאני ארגיש שנמאס לי מהחצאית. וכך באמת היה, מצאתי את עצמי יותר מהר ממה שחשבתי, רצה מהר להחליף. ואצלי זה היה אפילו קצת מסובך- כי היה חלק עליון מעטפת. אבל עשיתי את זה מהר (בעזרתה האדיבה של אתי אלבכרי) וחזרתי לרחבת הריקודים כאילו כלום לא קרה. והאמת? זה היה רגע מאוד מרגש- כולם קיבלו אותי בכאלה צהלות ושריקות שהיה ממש שווה...
ואחרי זה, כשממש הרגשתי משוחררת על רחבת הריקודים, הורדתי גם את המעטפת- ויש לי אפילו תמונה כזו... רואים אותי את רועי ואת חברה שלי נאבקים עם הכפתור... בקיצור, אל תדאגי. עם כל התיכנונים, תראי שבסוף ההחלפה תצא על הצד הטוב ביותר. ובקשר לאיפור, אין לי מושג איך עושים את זה, אצלי ההחלפה היתה רק מלמטה. אני יודעת שלגיסתי הציעו בלי קשר להחלפה של השמלה, אלא עוד לפני שהיא שמה את השמלה שתניח בד על הראש והפנים (כמו מטפחת משי) וכך לא האיפור יפגע וגם לא השיער. שיהייה המון מזל טוב!

פיספסתי כאן פרט חשוב...

קצת התבלבלתי, חשבתי שאת מפחדת שהאיפור יפגע בהחלפת השמלה... אז לגבי תיקון האיפור: באותו שלב של החלפת החצאית למכנס, אתי שאלה אותי אם אני רוצה לתקן את האיפור. ותאמיני לי- את כל כך רוצה לחזור לרחבת הריקודים- שהאיפור ממש לא מעניין אותך. מה שכן, באמת אפשר להחזיק אודם במקום זמין כך תמיד אפשר למרוח קצת ואת כאילו חדשה. יותר מזה לא נראה לי שצריך.

תודה רבה על העזרה ../images/Emo24.gif

נראה לי באמת שאני יחליף לפי מה שיהיה בארוע. בלי יותר מדיי תכנונים

למעלה