הי אניגודין! אני לא יודעת בדיוק על
איזו שמלה את מדברת. אך מכיוון שהזכירו אותי כאן, אני מרשה לעצמי להתערב. הסיפור ארוך אבל אני אקצר... מפה לשם, מצאתי את עצמי מתכננת לחתונה שמלה עם כל מיני תוספות. ובאמת, אחת ההתלבטויות שלי היתה מתי להחליף מחלק אחד לשני, כך שאני לא אפספס ולו אף רגע אחד קטן מהחתונה ומהאורחים שלי. אחרי החופה, ישר רצנו בן זוגי ואני לרחבת הריקודים עם כל החברים הקרובים שלנו. את החלק השני של שמלת הכלה החלטתי שאני אלבש כשאני ארגיש שנמאס לי מהחצאית. וכך באמת היה, מצאתי את עצמי יותר מהר ממה שחשבתי, רצה מהר להחליף. ואצלי זה היה אפילו קצת מסובך- כי היה חלק עליון מעטפת. אבל עשיתי את זה מהר (בעזרתה האדיבה של אתי אלבכרי) וחזרתי לרחבת הריקודים כאילו כלום לא קרה. והאמת? זה היה רגע מאוד מרגש- כולם קיבלו אותי בכאלה צהלות ושריקות שהיה ממש שווה...
ואחרי זה, כשממש הרגשתי משוחררת על רחבת הריקודים, הורדתי גם את המעטפת- ויש לי אפילו תמונה כזו... רואים אותי את רועי ואת חברה שלי נאבקים עם הכפתור... בקיצור, אל תדאגי. עם כל התיכנונים, תראי שבסוף ההחלפה תצא על הצד הטוב ביותר. ובקשר לאיפור, אין לי מושג איך עושים את זה, אצלי ההחלפה היתה רק מלמטה. אני יודעת שלגיסתי הציעו בלי קשר להחלפה של השמלה, אלא עוד לפני שהיא שמה את השמלה שתניח בד על הראש והפנים (כמו מטפחת משי) וכך לא האיפור יפגע וגם לא השיער. שיהייה המון מזל טוב!