שאלה בקשר לשמנים אתריים

שאלה בקשר לשמנים אתריים

מישהו מכיר אולי חנות באיזור המרכז או השרון שמוכרים בה שמנים אתריים במחירים סבירים ? למישהו יש אולי "מתכונים" להכנת שמן לעיסוי על בסיס שילוב של שמן בסיס (סומסום, ענבים וכו') עם שמנים אתריים ? תודה רבה.

Tootia

New member
אפשר לטלפן לשירות לקוחות של

ארומה לייף ולברר אצלם. אני יודעת שבאיזור ר"ג הם ממליצים על החנות "שקדייה" ברח' שדרות ירושלים. הלכתי לקנות שם והמוכר גם ממש נחמד. מתכונים אין לי...

הנה הכתובת והטלפון

מושב מגשימים שם נמצא המחסן הנה הטלפון לי נאמר שצריך לשלוח פקס אתה מקבל הצעת מחיר ואם נראה לך אתה עושה הזמנה וכשזה מוכן אתה בא לקחת. טל'- 03-9095566 פקס'- 9095567- 03

חבריה יקרים,../images/Emo24.gifאתם מתבקשים לא ,

לפרסם בפורום,כתובות ,וכ"ו. תעבירו אינפורמציה דרך המסרים, ערב טוב לכולנווו

חשבתי על זה ../images/Emo67.gif ../images/Emo3.gif

ובגלל זה לא רשמתי לו את השם ומה הם מוכרים רק את הטלפון גם זה נחשב פרסום

יפיופי

New member
תערובת בסיסית

לעיסוי 50CC שמן סומסום (אם זה מה שיש) אפשר גם שקדיםאו שילוב של שנהם 6 טיפות אורן 6 טיפות לבנדר 6 טיפות רוזמרין 6 טיפות אקליפטוס על תערובת בסיסית זו ניתן להוסיף שמנים על מנת לטפל במצב ספציפי כמו כאב פרקים, כאב בטן, וכו...

בזהירות , יש לבדוק אלרגיות

הדעה המקובלת שאקלפטוס עוזר לשיעול ובעיות נשימה ולבנדר מרגיע אצלי האקלפטוס גורם לכזו התקפה של קוצר נשימה נוראית אז אין כזה דבר תערובת בסיסית צריך להתאים לאדם שמולך לפי הרגישיות שלו טסט שעשתה לי השכנה כדי להכין לי תערובת הומופטית גרם להתקף קשה שנזקקתי לקורטיזון ואשפוז להיות זהירים עם אנשים שידוע שיש להם אלרגיות !!!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifברוכה הבאה הנסיכה של

הכוכב. את צודקת,יש אנשים אלרגיים לשמנים אתריים, וזאת רשמנו קרן, ואני . הכל מופיע במאמרים,ובחומר שכתוב על שמנים.

למעלה