שאלה בקשר לתאונה...

Somacher

New member
שאלה בקשר לתאונה...

היתה לי תאונה על קטנוע ונפגעתי די קשה. השאלה שלי מי האחראי על הפיצויים. אני שואל שאלה זאת מאחר והפציעה נעשתה לא במקום עבודה אלא במקום בו ביצעתי עבודותשירות שהוטלו עלי. התאונה בוצעה כחצי דקה לאחר שהגעתי למקום. מה הדין בעניין הזה והאם עדיין אפשר לתבוע את ביטוח הקטנוע.

את מי תובעים בתאונה עם אופנוע

שלום רב לך, רוב הנתונים שציינת בשאלתך כלל לא רלבנטיים( עבודות שירות, חצי דקה אחרי שהגעת, שלא במסגרת עבודה...). אם ארעה לך תאונת דרכים במהלך נהיגה שלך באופנוע או בזמן שהוסעת ע"י אחר באופנוע, הגורם לתביעה הוא חברת הביטוח שביטחה בביטוח חובה את האופנוע - במקרה של אופנועים, בד"כ הפול. ממליצה לגשת לעו"ד. בברכה,

marc opolo

New member
לא יודע אם מותר להמליץ פה על עו"ד

שמתמחה באופנועים אבל אם תפנה אלי במסר אמסור לך את שמה

האמת שזה מאוד לא לעניין

אפילו הייתי מגדירה את זה על גבול ה... אם ברצונך להמליץ על עו"ד , תוכל לפרסם את פרטיו בלוח המודעות היה מיותר לרשום את זה בדף הפורום תודה

לא בטוח שלא רלוונטי

כי בחוק הביטוח הלאומי עובד מוגדר גם מי שהינו אסיר ו/או עציר. אמורות להיות תקנות בעניין זה שמגדירות ביתר דיוק מתי אסיר/עציר ייחשב עובד. ייתכן שמי שמרצה מאסר בעבודות שירות נכנס להגדרה זו, ועל כן התאונה תהיה גם תאונת עבודה, על כל המשתמע מכך.

"השאלה שלי מי האחראי על הפיצויים"

"מה הדין בעניין הזה והאם עדיין אפשר לתבוע את ביטוח הקטנוע". למיטב הבנתי מטרת הפורום היא לתת לגולשים מידע ראשוני, אז אם יש אפשרות שמדובר בתאונת עבודה - עליו לדעת זאת. שהרי אם לא כן - תמיד אפשר להשיב לכל פניה - פנה לעו"ד ואז תדע.

למעלה