שמעתי מאיזה חבר מהרשת -שקיים דבר כזה
שיש,מסלול מציונות אני חושב בעברית( בזמנו הוא העלה את הקישור אם אותו מסלול מציונות),וזה עניין אותי, וכתוב
שם שצריך-פסיכו -700-720 ובגרות 110 וכתוב -שזה מיעוד לאנשים בעלי-יכולת ראלית גבוהה במיוחד,בגלל זה אני שאלתי פה כי אולי אתם
מכירים מסלול כזה, אז סתם רציתי לשאול אותכם אם קיים מסלול כזה,וממה שאני - מבין ממך לא קיים מסלול מיוחד?
עוד שאלה איך ניתן לקבל מלגה?,כלומר מה הדרישות שאתה צריך לעומד בהם ,על מנת לקבל את אותה מלגה?
אם אתה בא מצב ציו- אקונומי טוב ואין לך בעיות כאלו?,למשל אני רוצה לקבל מלגה-כי אני לא רוצה להסתמך על המשפחה.
ויודע,שהיה לי קשה לבד -לעמוד בשכר דירה/ והוצאות מסביב לכן זה יכול לעזור לי,אז אצלי לא קיימת האופציה הזאת.
אז,מה אני יכול לעשות על מנת שאני יקבל את המלגה?, איך זה הולך?,אני צריך להוכיח את עצמי בתואר -עצמו?, כלומר
להיות מצטיין ורק אז אני מקבל?,או שכבר מהתחלה אני יכול על סמך הציונים בבגרות בפיזיקה או שאין קשר?, אשמח לתשובה.
אני שואל גם -בשבילי ( כי אולי אני ימשיך מפיזיקה למדעי המוח הבנתי- שזה אפשרי וזה דווקא מסלול טוב שיכול לעזור לי ככה
אמרו לי),וגם אני - אני מברר בשביל -חבר שלי שהוא יותר סגור על עצמו, והוא - רוצה להיות פיזיקאי- וזה החלום שלו.