שאלה בקשר לתוכנה ZoneStyle

שאלה בקשר לתוכנה ZoneStyle

איך אפשר ליצור בגד משל עצמי, ולא לבחור מהדוגמאות הפשוטות הלבנות שהם נותנים... איך אפשר ליצור גזרות, אם אפשר בכלל.?

yaele2

New member
אז ככה..

תבחרי בגד ואז תעשי ב"בדים" שזה יהיה שקוף(לכי לצבעים ואז הלחצן של השקיפות עד הסוף שמאלה) ואז תעשי את הבגד איך שבא לך..(תשתמשי בהדפסים במקום בבדים כי בבדים את היית צריכה לעשות שקיפות מלאה אז לא יראו את הבד) נעליים ואביזרים אין ממש..יש קצת..בכפתור הראשון אז יש "אביזרים"(נראה לי שככה קוראים לזה) שימי לב שאת יכולה לשחק עם הגודל של ההדפס והוא יכול להיות גדול מספיק כדי לכסות את החלק של השמלה שבו שמת את הבד.. **שימי לב ל"קווי תפירה"...ככה שההדפס לא מתפרס על כל השמלה..רק על ה"חלק שלה"(מבחינת קו התפירה).. הינה הדוגמא:(כתבתי לך כמה הסברים על התמונה)

yaele2

New member
בבקשה..ואם את צריכה עזרה אז..

דברי איתי באיי.סי: 336071337 פשוט תגידי איפה נתקעת..ואם תירצי אני יכולה לשלוח לך עיצובים שלי שעשיתי..אולי תביני יותר טוב מה אפשר לעשות...

אני עדיין צריכה עזרה

בבקשה מישהו!! אני לא מסתדרת עם ההסבר הקודם, וגם לא נראה לי שבאמת עושים ככה...

faina s

New member
הורדתי את התכנה הזאת

יש אפשרות להוריד דוגמאות אחרות של בגדים? אני רוצה להכין משהו כמו: http://www.stylezone.com/clothes/i9002 אני לא רואה בדוגמאות משהו שאפשר לעשות איתו את זה

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין...

ויש לי עוד הרבה דוגמאות כאלה, שאני לא מבינה איך עשו אותם בלי גזרות מוכנות... גם אני בהתחלה חשבתי שיש אפשרות כזאת, להוריד דוגמאות נוספות, אבל אני לא מוצאת איך...

yaele2

New member
יופי גאון..

שמלה כזאת לא נראה לי אפשר להכין..אבל מי שהכין הוא המנהל אז יש לו שיטות...אם הייתי המנהלת הייתי גם מכינה דברים כאלה..

faina s

New member
מאיפה לי שהיא המנהלת?

וחוץ מזה יש שם אנשים אחרים שעשו דברים שאני לא רואה איך אפשר לעשות אותם

yaele2

New member
אז ככה

ברור שהוא המנהל..לפי התגובות וגם הוא רשון אצל כולם כחבר.. ב. שלחי לי עוד דברים שאחרים עושים ואין לך מושג איך..אני בטוחה שאפשר לעשות..אני עשיתי כל מיני

אה מצאתי דרך../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif

שאת באתר ומוצאת גזרה שאת אוהבת.. פתחי את התוכנה במקביל ואז תלחצי על העיצוב כאילו את לובשת אותו.. עכשיו לכי ל"עיצוב" ושם תעצבי על השמלה של האחרת.. בהצלחה

yaele2

New member
ממש לא! זה העתקה..זה לא משו שאת עשית

כל הקטע הוא לעצב לא פשוט לעשות הדפס שונה משל אחרים

למעלה