שאלה בקשר לתוכנית בערוץ 1

Sandman5

New member
שאלה בקשר לתוכנית בערוץ 1

התוכנית שבה קונסטנטין שר תשיר של קווין הייתה כבר?

g a v i

New member
../images/Emo35.gifאז איך כולם כבר קשורים לקונס?

אם עוד לא ראיתם את התוכנית עצמה וכל ההופעות שלו?

shavitlavi

New member
הסבר

רוב האנשים רואים ת'תוכנית בערוץ סטאר וורלד כמה שעות אחרי השידור החי בארה"ב. ערוץ 1 מפגר המון מאחורה, וההופעה של קונסטנטין עם השיר של קווין תהיה בו רק עוד חודשיים בערך (אם לא יותר)...

g a v i

New member
אההה, אז בסטאר כן (יחסית) מעודכנים

בערוץ אחד הם חודשים בפיגור?? מטורף!

g a v i

New member
נהדר ../images/Emo13.gif - רק בטח זה מטריף את הדעת

שאי אפשר להשפיע ולהצביע.

ענת309

New member
../images/Emo7.gifאיך נצביע

איך נצביע זה אמריקן איידול ולא כוכב נולד. אני שונאת שאומרים שהכל מכור אבל כנראה שזה ככה, אחרת איך תסבירו את התוצאות של היום, אויש ממש רע ליייייייייי.

shavitlavi

New member
כנסי לטאגליינס בראש העמוד

יש שם הסבר איך ניתן להצביע מהארץ. לא בטוח שתצליחי, אנשים מדווחים פה שרוב הזמן הקווים תפוסים.

g a v i

New member
למה מכור? סה"כ חושבים אחרת ממך...

(מבלי לפגוע) אבל אם לי היתה הצבעה אחת - גם לא היתה מצביעה עבור קונסטנטין. זה לא שהצביעו *נגדו* אלא שפשוט הצביעו עבור מישהו אחר. למה מכור?

ענת309

New member
אחרת לא רק אני

אני חושבת אחרת לא רק אני, תראי כמעט כל הפורום בוכה על קונסי, וזה לא פלא, למה סקוט שר יותר יפה?????????????

g a v i

New member
לאאאא, סקוט לא שר יותר יפה, אבל הוא

קיבל יותר קולות. זה אומר שיש לו כנראה יותר מעריצים, או שהמעריצים של קונסטנטין נרדמו. בכל אופן, זה REALITY TV - אנשים מצביעים - זה לא שופטים שמחליטים. ולא נראה לי ש*כל* הפורום בוכה על קונסטנטין. אמנם חשבתי שסקוט ואנתוני יעופו לפניו, אבל לא ממש חשבתי שקונסטנטין יהיה האיידול בסוף. מבינה את האכזבה, אבל בין זה לבין "מכור" תהום.

ענת309

New member
../images/Emo9.gifנראה לי

נראה לי שיש בינינו חוסר הבנה, אני תמיד מאלה שטוענות ששום דבר לא מכור מראש, אך לצערי הפעם כן יש לי הרגשה משונה כזאת ,שלא יכול להיות מה שקורה הפעם באיידול, ולא תצליחי לשכנע אותי שלסקוט יש יותר מעריצים מאשר לקונסי, אני בכלל רוצה שוונזל תהיה האיידול אני מתה עליה, היא הכי מרגשת מכולם לפי דעתי ושרה פיצוץ. בואי נסגור את הויכוח הקטן שלנו ונאמר שמה שיהי יהיה גם ככה אין לנו שום כח להשפיע ולשנות את התוצאות.

g a v i

New member
../images/Emo45.gifמקווה שלא היה כאן משהו "מסריח"

כי זה מאד יאכזב אותי (סה"כ אני מאד אוהבת את התכנית) אבל כבר היה להם בלאגן בעבר (עם רובן וקליי) והיו דברים מעולם, אז ברור שהכל יכול להיות. ודווקא לא התכוונתי שתרגישי שזה "ויכוח" ולו הכי קטן - סתם היה נראה לי שבכל זאת זו הצבעה חופשית וכנראה שהקהל אמר את דעתו. אבל כמו שאמרתי, הכל יכול להיות.

shavitlavi

New member
אפשר

מי שרוצה להשקיע בשיחת חוץ לארה"ב יכול (יש לנו בפורום כמה מעריצי קונסטנטין שגם עשו זאת בקביעות).

g a v i

New member
למה? עד מתי אפשר להצביע? אם אתם

רואים את זה 8 שעות באיחור ורק אז מצביעים, זה עדיין פתוח?

shavitlavi

New member
מי שבאמת רוצה

קם לפנות בוקר ומתזמן עם שעת השידור בארה"ב. יש פרק זמן שבו הקוים פתוחים להצבעות ואפשר לנצל אותו. לגבי ההופעות בתוכנית תמיד אפשר להתעדכן באינטרנט ולהצביע עוד לפני שרואים את השידור. בקיצור, מי שרוצה מוצא דרכים.

למעלה