שאלה בקשר לתותים
רציתי לדעת מה הערך הגליקימי של תותים והאם הוא בעצם גבוה נגיד בהשוואה לאגס או קלמנטינה שזה הפרות שאני בדרך כלל אוכלת. ושאלה נוספת, אני אוכלת בתפריט שלי 3 פרות ומבחינת פחמימות אז 6 פרוסות לחם קל וכוס של פחמימות, האם כדאי להחליף פרי אחד מתוך ה 3 בפרוסת לחם? (כמובן שיש לי בתפריט גם חלבונים)
רציתי לדעת מה הערך הגליקימי של תותים והאם הוא בעצם גבוה נגיד בהשוואה לאגס או קלמנטינה שזה הפרות שאני בדרך כלל אוכלת. ושאלה נוספת, אני אוכלת בתפריט שלי 3 פרות ומבחינת פחמימות אז 6 פרוסות לחם קל וכוס של פחמימות, האם כדאי להחליף פרי אחד מתוך ה 3 בפרוסת לחם? (כמובן שיש לי בתפריט גם חלבונים)