שאלה בקשר לתכנון הזמן...

סייפיי

New member
שאלה בקשר לתכנון הזמן...

אני עכשיו עולה ליב´, ואני רוצה לפתוח לי אופציה לעתודה (במידה והתשובה מהמבדקים לטיס תהיה שלילית), וחשבתי שכדאי לגשת לפסיכומטרי כמה שיותר מוקדם כדי שאני אוכל לשפר את הציון בעתיד ואני מניח שאצטרך. אני מתכנן ללמוד בבית (אין לי כסף לקורס), מה אתם ממליצים לי לעשות? (מבחינת ספרים, הרגלי למידה וכו´) מה אתם חושבים על האתר "פסיכו" של "דפים"? אני יכול להיעזר בו גם?

בעקרון...

כשאני למדתי לבד שמעתי בעצתו של חבר שלי (שהוציא 790 ושמדריך באנקורי) שהמליץ לי לקנות ספר גדול או סדרת ספרים של אחד המכונים, ולתכנן את הזמן ככה ששבועיים או שבוע לפני המבחן אני אסיים את כל התרגילים בספר ואתחיל לעשות כל יום מבחן שלם עד הבחינה. עד אז רצוי לנסות להשיג כמה שיותר מבחנים, (מחברים שעשו קורסים ולקנות) כדי שיהיה מה לפתור לפני המבחן. תאמת לי זה לא כל כך הלך כי אין לי בדיוק משמעת עצמית. בכל אופן שיהיה בהצלחה ילד חורף

תלך לסטימצקי

או לכל חנות ספרים גדולה אני אישית ממליץ על הספר של קידום, הוא גם מאוד פופולרי בין האנשים שלומדים לבד אבל לא ממש השוותי בין ספרים אולי שאר הגולשים ימליצו? ילד חורף

uv1234

New member
אכן, הספרים של קידום ואנקורי...

הם הטובים ביותר ללימודים עצמיים. וכאן אני מסכים לחלוטין עם ילד חורף: אם אתה חושב שאין לך משמעת עצמית מספקת בכדי לשבת יום-יום שעתיים לפחות במשך חודש-חודשיים, קח את הקורס, גם את זה שבית-הספר מקיים (אם בכלל)... ואם אתה לומד לבד בכל זאת, באמת כדאי לך להכין מלאי של מבחנים, לפחות עשרה, ולפתור אחד ביום בשבועיים שלפני הבחינה עצמה.

כן - אפשר לקנות

הכל נמצא באותו המדף בחנויות הספרים אני יודע שהספר של קידום מגיע עם כמה מבחנים תמיד תוכל לבקש מאנשים שאתה מכיר את הבחינות שהם קיבלו מהמכון בו עשו את הקורס ילד חורף

למעלה