שאלה בקשר לתמונה:

beitar

New member
שאלה בקשר לתמונה:

מצ"ב תמונה מהגינה שלי, של מה שהייתי בטוח שהוא דלעת, עד שראיתי איזה צילום כאן, וזה גרם לי לשקול בשנית מה מחשבתי... האם מדובר במשהו אחר מהמשפחה החביבה של הדלועיים ? נ.ב. - מצטער על איכות הצילום - זה המכסימום שאני יכול מהמהמצלמה הדיגיטלית שלי. תודה מראש לעונים.

beitar

New member
ואם כבר תמונות לא מרשימות, אז לפחות

אשתף אתכם בגאוותי - העגבניות שצלחו, וגודלות יפה יפה... בצילום אחת העגבניות בפוזה מגרה... טוב, לא להסחף....

אייקוני ממוחזרים: ../images/Emo6.gif

היי לארי אהבתי את ה"עגבניה" שלך, אז הנה מילון למיחזור אייקונים.
= עגבניה, כאמור
= תפוח
= דלועיים
= תפוז
= חמניות
= "מועילים"
= "מזיקים"
= צמחיה מטפסת...
= מלפפון חמוץ
= נרקיס
= פיקוס כינורי
= צמח טורף
= גפן, כמובן
= דישון
= נר הלילה...
= רקפת
= גראס...
= אפרסק
= עציץ
= סיגל....

לארי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif , דלות מאגר האייקונים

והצורך המיידי בהכנסת "פלפל" להודעות, גורמים לפרץ יצירתיות בלתי נדלה בהודעתך. העגבניה שלי היא רק סימפטום לשימוש החוזר באמוטיקנים. דעי לך שבזה הרגע נפל דבר בפורום שלנו ומאגר האמוטיקנים התעשר בצורה משמעותית, והכל בזכותך. ההודעה תיכנס לטאג בקרוב- שיחקת אותה באמת- כך מתנהגים בעת מחסור ! אגב, אני קורא לכולם להמשיך ולהעשיר את המילון שסיגל ייסדה, על מנת שניצור כאן שפה משלנו. ותוספת קטנה משלי: צמחית צל=

alon666

New member
לי זה ניראה כמו דלעת, ד.נוי או.ד הב

לי זה ניראה כמו דלעת, דלעת נוי או דלעת הבקבוק... אבל באמת את צריכה להחליף מצלמה.....

beitar

New member
ראשית, אתה ולא את... (עדיין לא

עשיתי ניתוח לשינוי מין...
). המצלמה היא מעידן שעוד לא היה לאף אחד מצלמה דיגיטלית (כמה שנים אחורה) והיא עלתה מעל 100 פאונד בלונדון.... מאז זרמו מים בירקון, והמצלמה, שאז היתה ביזבוז כסף אחד גדול, עומדת לה בארון מיותמת... (חיברתי במיוחד בשביל השאלה על הדלעת, ובדרך לקחת לעצמי כמה צילומים....). מקווה לקנות מצלמה נורמלית בעתיד הקרוב (אני איש מחשבים, וזה בושה שאין לי מצלמה נורמלית).

למעלה