שאלה-בקשר לתמונות....

s h a r u s

New member
שאלה-בקשר לתמונות....

טוב נכנסתי לאתר כלשהו של בן פתאום אני רואה ת'תמונות האלה...: http://www.ben-mckenzie.com/gallery/thumbnails.php?album=56 אתם מכירים אותם? כי אני הייתי בהלם!!... אזה מדהימים הםםםם (כולם גם מישה גם בנו'ש וגם אדם)

s h a r u s

New member
ואלה?

http://www.ben-mckenzie.com/gallery/thumbnails.php?album=55 אבל למה לא שמים אף פעם את רייצ'ל איתם?

כי התמונות האלה צולמו

ממש ממש בתחילת עונה ראשונה-ריצ'ל לא היתה אפילו שחקנית קבועה בקאסט (היא היתה שחקנית אורחת עד פרק 14- והשם שלה לא מופיעה בכתוביות בתחילת התוכנית עד פרק 14 בעונה הראשונה) וגם הם לא תיכננו שהיא תשאר לאורך זמן בסדרה. אגב- גם ג'ולי לא היתה שחקנית קבועה עד פרק 14 בעונה הראשונה.

Tinty

New member
בתחילת העונה לThe OC היה תקציב נמוך

יחסית, שקיבלה מרשת FOX וחברת ההפקה של הWB. לכן כנראה הוחלט לחסוך במשכורות של מספר שחקנים/שחקניות, שהופיעו במספר סצינות מועט יחסית לשאר השחקנים הראשיים, ולכן תפקידם/ן הוגדר כ"משני", וכך גם המשכורת שלהן
לאור ההצלחה (המפתיעה, יש לציין) של הסדרה בתחילת העונה, FOX הזרימה כספים נוספים לWB ולהפקה, כך שבחצי השני של העונה הראשונה קיבלו מספר דמויות נוספות את התואר המבוקש "בעל/ת תפקיד ראשי בThe OC"

Tinty

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בסוף השנה כתבתי להנהלת הבצפר מכתב למעבר כיתה ב10 דקות, והחברים שלי (שקראו אותו) כל כך התלהבו מהניסוח והתמציתיות, והחליטו לעשות ממני עורך דין

f10

New member
במקרה אישרתי את היותך עורך דין

ממש כאן, וכל זאת בלי לשים לב עד עכשיו להודעה הנ"ל שלך.

Tinty

New member
אגב, לפני 10 דקות יצאתי ממשרד

היועצת היוצאת (שתהיה המחנכת שלי בשנה הבאה), וגם היא מאוד התפעלה מהניסוח המרשים והמכובד
. נו, מה חשבתם?! ברור שאני עובר כיתה

f10

New member
איזה אני אתה

שנה שעברה גם אתה עברתי כיתה. אתה אני ואני אתה.

Angelus

New member
נכון וגם בקשר לסאמר בתחילת הסדרה

הייתי בטוח שיעיפו את סאמר צ'יק צ'ק, או שמה שבטוח שלא יהפכו אותה לחברה הכי טובה של מריסה, כי בפרק הראשון שמריסה משתכרת והן באות וזורקות אותה על המדרכה סאמר יורדת עליה (הזכירה את קורדיליה מבאפי), כאילו היא היתה אמורה להיות הנערה הרדודה שאין לה חברות בלה בלה וזה היה דיי מצחיק שהפכו אותה פתאום לאכפתית והכל.

Tinty

New member
היא תמיד היתה החברה הכי טובה שלה

אבל כנראה ש: 1. החברויות בניופורט מתבססות על יחס טוב לבנאדם כך עוד הוא ער, ומאחרי הגב מדובר בשטנה נוראית. 2. היחס שלה היה כזה, בהשפעת הולי. 3. היחס שלה היה כזה, בהשפעת הפיילוט
.

בטח שמכירה../images/Emo9.gif

אבל אלו תמונות ממש ממש ישנות-מתקופת העונה הראשונה. יש גם את האתר הזה: http://benmckenzie.free.fr/index2.htm שיש בו לא רק תמונות מהממות של בן,אלא גם קטעי וידאו מעולים מהעונה הראשונה והשניה.

נצל"ש- בן, או כל מי שרואה באפי..

נכון השיער של קאסי מ704 זה בדיוק כמו השיער של אלכס עם הפס הסגול הזה? רק קצת פחות חלק..

Angelus

New member
חחחחח ../images/Emo152.gif

רק שקאסי לא הלכה עם תסרוקת הבולבול. אפרופו קאסי, ראיתי אותה לא מזמן באיזה סרט. מתנהגת באותה צורה - מוזרה ומסכנה. זה היה פרק טוב 704, הא? ד"א, שסיימתי לראות את העונה ה-1 של באפי שוב, דיי הרגשתי שאם הייתי צופה בה בגיל הזה, כנראה שלא הייתי ממשיך מעבר לפרק 7 עם הרובוט. אני חושב שרק מהעונה ה-2 ממש נכנסים לכל העולם הזה, לא? לא יודע.

יש פרקים דפוקים..

אבל באפי זה גאוני.... ו-תסתכל על הפורום של המסך המפוצל וערפדים ואימה באורט.. כולם זקנים. ו703 יותר טוב

Angelus

New member
פרק הכי טוב?

522 אחריו כל סוף העונה ה-5, (ובכלל, כל הפרקים שבאפי מגלה שדון היא המפתח ושדון מגלה שהיא המפתח, וכל פרק אפשרי עם גלורי), בעונה ה-4 אולי יש שני פרקים טובים, ב-3 סוף העונה וחלק מהפרקים עם פיית', ב-2, מאמצע העונה (חוץ מהפרק עם השחיינים לקראת סוף העונה שהיה דפוק) ובעונה ה-1, אולי סוף העונה והפרק עם הסיוטים. מסקנה? צריך להחזיר את באפי לאלתר! באפי ואנג'ל בסדרה אחת, אולי איזה סדרה של סרטים.. כן.. כן.. *gazing*

לדעתי, חוץ מפרקים בודדים

העונה הראשונה, שניה והשלישית אדירות.. החמישית גם טובה הרביעית, שישית פחות טובות והשביעית גרועה.

Angelus

New member
ארג. שונא את ה-6.

נפילה חזקה.. לא מבין מה כולם מתלהבים ממנה. מתרצים את זה בצורה של "הצד העמוק יותר של באפי". בע.

למעלה