שאלה בקשר לתעסוקה כמדריכת ספיניג

f r e e h u g

New member
שאלה בקשר לתעסוקה כמדריכת ספיניג

סיימתי קורס מדריכי חדר כושר ואני רוצה לעשות קורס מדריכי ספיניג, רציתי לדעת האם יש דרישה למדריכים ואם כן איפה הכי הרבה. עוד שאלה היא כמה מרוויחים מדריכי ספיניג מתחילים ללא ניסיון

תשובות

יש תחלופה יחסית גבוהה במקצוע אז ניתן לומר שיש בקוש אבל יש גם סוג של תחרות לא קלה. בהתחלה בדרך כלל יתנו לך החלפות ובחלק מהמקרים אם תוכיחי את עצמך ימשיכו איתך הלאה. אבל באמת שאין כללים. יש מדריכים המתאימים מאוד למועדון מסוים ופחות מתאימים לאחר. איפה הכי הרבה? איפה שיש יותר מועדונים בהם יש שיעורי ספינינג. אני משער שבמרכז יש יותר אבל לא חסר ... כמה משלמים למדריך ללא נסיון? אני מהמר על משהו באזור 100 ש"ח לשעה.מאוד תלוי במועדון/רשת.

f r e e h u g

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

יש מקום שאתה ממליץ לעבור את הקורס מדריכי ספיניג?

יש פה את דיויד ורן שמעבירים קורסים

דיויד רודריגז (אני חושב שבסגרת סטודיו B) ורן מגן (במסגרת וינגייט). אני בטוח שהם ישמחו לספק פרטים נוספים. שני הקורסים אמורים להיות מצוינים ועשירים. בכל מקרה אני ממליץ שלא תלכי (למרות הפיתוי) לקורס של כמה שעות שאולי יאפשר לך להדריך אבל לא יקנה לך כלים מספקים, אפילו לא להתחלה.

renegade21

New member
הקטע המצחיק הוא

כדי לעבוד בגו אקטיב אם אתה לא מקורב למישהו אתה צריך לעשות את הקורס שלהם (יתקן אותי יואב אבידר אם אני טועה) ובהולמס פלייס צריך את הקורס של רוני יופה קיצר מסחרה מסחרה ועוד קצת מסחרה... ולעומת זאת הידע האמיתי מגיע ממדריכים שהם גם רוכבי שטח וגם כאלו שהולכים לכנסים והרצאות.

אין ספק

שהקורס הוא רק נקודת פתיחה. ככל שתלמד יותר... ככל שתראה מדריכים נוספים (במקרה הזה תוכל לפעמים גם ללמוד מה לא לעשות אבל זו דרך לראות דברים חדשים וגם ללמוד מגדולים בתורה) תעשיר את ארגז הכלים העומד לרשותך. וכן, לדעתי גם רכיבה בחוץ תורמת (הערה: בעיני, דווקא רכיבת כביש יותר דומה לספינינג ).

loc luc

New member
לפי ניסיוני....

התחלתי לפני חודש עם סדרת החלפות בשעות הכי מוזרות....בכל מיני מועדונים . הדבר תמך לזבור ניסיון ולהבין איזה סוג של מדריך אני רוצה להיות. באותו זמן סמתי לב שב3 מקומות אהבו את הסגנון שלי ושם התרכזתי יותר והתיחסתי לכל מתאמן אילו הוא היחיד הקיים בעולם.....והצגתי את המקצועיות שלי בתחום ה ספינינג והכושר...אם תוספת גדול של ידע באימוני רכיבה על אפניים....תוך שבוע בכל אחד מה מכומות האלה קיבלתי שיעור קבוע...הרביעי בדרך.... פשוט תתחילי ותהיה מה שאת ...רצינות ומקצועיות יחד עם הרבה שמחה אנרגיה ויחס .... התוצאות יאבוא בהצלחה ciao luca

yehodap

New member
בתור רוכב שטח אין על שטח עם מוזיקה וספינינג

שרטוב ובוצי וקר כביש זה למטורפים אתם אנחנו לא יכולים להנות ממוזיקה ברכיבה אני רוכב בחיפה הרבה עם מזויקה שאני מוריד ונהנה מכל רגע אפילו עם אוזניה אחת בכל מקרה לדעתי מיש שמשווה רכיבת שטח בספיניג יכול רק להינות מעליות פניות ואפילו ירידות ערב טוב

למעלה