שאלה בקשר לתפקיד בצבא...

• פותח הנושא motii
  • פורסם בתאריך

motii

New member
שאלה בקשר לתפקיד בצבא...

אמרו לי שרוצים לקבל אותי לתפקיד "תוכניתן" במחשבים. מה זה בכלל? זה ממר"ם, מודיעין, מה??? וקראתי שצריך לחתום שנתיים קבע. יש דרך לצאת מזה, או לקצר? תודה מראש!

sky_girl

New member
התפקיד הזה שייך לממר"ם...

בעקרון אתה חייב לחתום שנתיים וחצי קבע... אמרו לי שיש תפקידים שבהם מוותרים לך בסוף על הקבע או חלק ממנו, אבל אני לא יודעת מה לגבי התפקיד הספציפי הזה. אגב, התפקיד הזה הוא די יוקרתי, אז תחשוב טוב לפני שאתה מוותר עליו...

motii

New member
באמת?

טוב שאמרת לי, כי באמת חשבתי לוותר על זה, כי שנתיים וחצי זה הרבה זמן - שמן שאפשר ללמוד בו. את או מישהו אחר יודע מה בערך המשכורת שמקבלים שם בתקופת שירות הקבע? ועוד שאלה: מה זאת אומרת מסלול יוקרתי?

sky_girl

New member
תשמע, אני לא יודעת עד כמה זה נכון..

אבל אומרים שאחרי המסלול הזה שבו אתה לומד הרבה שפות תכנות ורוכש ניסיון מעשי, אין לך בכלל בעיה למצוא עבודה (טובה ומשתלמת) בתחום המחשבים. אז אם מחשבים זה התחום שאתה רוצה לעסוק בו בעתיד, אז לך על זה. מסלול יוקרתי הכוונה היא שהרבה אמד אנשים היו רוצים להגיע אליו... ולגבי השכר בקבע, אני לא יודעת (אולי אני אוכל לענות לך אחרי שאני אתגייס ואלמד בבסמ"ח)

nimnet

New member
היום עשיתי את המיונים של בסמ"ח ..

מה המצב sky_girl , היום עשיתי את המיונים , הם היו משעה 9:00 עד 17:00 עם הפסקה אחת בלבד של 50 דקות , היה מרגיז , ומתיש , בסה"כ הלך לי בסדר

מאג

New member
nimnet

רק חבל שהיה להם תקלה במחשב שעיקב את תחילת המבחן

למעלה