שאלה בקשר לתרופה נגד טינטון..

disturbed angel

New member
שאלה בקשר לתרופה נגד טינטון..

modal- או modol, madal לכו תבינו כתב של רופאים... הייתי בביקורת אחרי בדיקת שמיעה (5 חודשים אחרי הפגיעה בשמיעה+טינטון) ושאלתי את הרופא אם יש משהו שאפשר לעשות נגד הטינטון כי זה מה שהכי מפריע לי... הוא שאל אם עוד לא נתנו לי את התרופה הזאת (שכתבתי לעיל)... נתן לי המלצה לרופא היחידה, עד 3 פעמים ביום להרגעת הטינטון ואמר שהוא לא מבטיח שיעזור, בעיקרון זאת תרופה שנותנים לולי סחרחורת. רציתי לשאול אם אתם מכירים את התרופה (חולי טנטון, סחרחורת...) האם עזרה, ומה יעודה האמיתי (נראה לי שזאת תרופת הרגעה כלשהי ואני לא בטוחה שכדאי להתחיל עם דברים כאלה...)... וגפ הרופא לא אמר כמה זמן להשתמש בה. תודה מראש! רפואה שלמה...

תשובה למלאך המוטרד

הנה מידע על התרופה: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=188 כדאי לבדוק כל תרופה, במיוחד תרופות מהסוג הזה, ולא לקחת בעיניים עצומות כל מה שהרופא רושם. במקרה של חוסר וודאות, כדאי גם לקבל חוות דעת שניה מרופא נוסף. רפואה שלמה.

disturbed angel

New member
תודה רבה רבה!!!

אני בת... וגם ה' ישמור!!! זה באמת כמו שחשבתי, תרופת "הרגעה" כביכול... מיועדת לסכיזופרניה ובכלל בפירוט לא כתוב שיעודה הוא לסחרחורות או טינטון...
אין מצב שאני לוקחת את זה... איזה מפחיד. יש פה מישהו שנתנו לו את התרופה הזאת? תודה רבה שוב מראש!!

disturbed angel

New member
סליחה, טעות שלי.. זה כן גם

לסחרחורות... אבל מה שכתוב בהמשך ממש נשמע מפחיד...

n97

New member
למלאכית המוטרדת

אם הבעיה שמטרידה אותך במיוחד היא הטינטון , אז מניסיוני כסובל מטינטון כ- 7 שנים ולאחרונה לצערי גם ממחלת מנייר , קודם כל תשמרי על האוזניים שלך היטב וזה אומר לשים אטמים בכל אירוע שבו יש מוזיקה בווליום גבוהה (אני כשלעצמי מאמין שהכל התחיל אצלי בגלל הדיסקוטקים שהיו חביבים עלי במיוחד בצעירותי...) , יש היום אטמים שמותאמים במיוחד לאוזן וניתן גם לעשות אותם שקופים שלא יבלטו . דבר שני , מה שהכי עוזר לי זה מיסוך : רעש של מאוורר בלילה או מפזר חום בחורף וכן הרעש של המחשב . בנוגע לטיפולים רפואיים ניסיתי דיקור סיני שלא ממש עזר , אגיסרק דווקא עזר לטינטון אבל לא לסחרחורות וכיום אני לוקח גינקו בילובה כדור ליום וויטמינים ממשפחת B . תהיי בריאה ותשמרי על עצמך (ובמיוחד על האוזניים) ...

disturbed angel

New member
תודה על תגובתך...

מס' 97, יש לי כמה שאלות אליך... 1) התחיל לך טינטון בלי אירוע מלווה (כמו שלי קרה בדיוק מקביל לירידה בשמיעה...)? 2) אטמים: זה ממש מבאס אותי שאני בחורה צעירה צריכה לשים את הדבר הזה בכל פעם שאני יוצאת
אני מבינה שחשיפה למוזיקה חזקה משפיעה לרעה על השמיעה, אבל אם כבר השמיעה שלי נדפקה... אז מה כבר יכול לקרות.... מצד שני זה פשוט מלחיץ אותי ככה שאני רוצה לרכוש בכל זאת אטמים אבל!! שקופים כמובן... בנושא הזה רציתי לשאול אותך איפה אפשר לקנות כאלה...? 3) בנוגע למיסוך.... אלא אם כן הרעש לא יותר חזק מהטינטון זה לא עוזר לי כל כך... והמחשב מאוור לא כל כך חזקים....
בעיקרון אני חושבת שלפי הניסיון מה שעוזר זה הקבלה העצמית ופשוט להרגע בצורה הכי אמיתית כלפי עצמך שאפשר... (כל הבעיה היא שזה קצת קשה בימינו, עם הבעיה הזאת שלמה בכלל נפלה עלי/נו... וממה שעתיד לבוא, למשל איך אני אצליח בלימודים אם אתקבל לאונ'... האם אצליח להתרכז... הרי הלחץ מחריף את הטינטון ועייפות וכאלה...). לדעתי צריך להיות אופטימיים, בנוגע לבריאות... אפילו מישהו (אמין חח...) סיפר לי שיש מחקרים שמראים שחיוכים מרובים משפרים מצב של חולי מחלות (ששכחתי איזה בדיוק...)... 4) מה זה אגיסרק? זה החומר הפעיל שיש בתרופה שהרופא רשם לי? בנוגע לתרופה הזאת... האם השימוש בה הוא נטילה יומיומית... (תרופה לכל החיים כזאת?!)... 3 פעמים ביום? והאם יש לך תופעות לוואי מהשימוש בה. תודה על סיפורך האישי... ותודה לפורום שהוא קיים חח.... באמת...

למעלה