שאלה בקשר לתרופות..

Kaltzifar

New member
שאלה בקשר לתרופות..

הייתי אצל קב"ן והוא המליץ ללכת גם לפסיכיאטר כדי 'לבחון אופציה של טיפול תרופתי' כדבריו, ואני די מתלבטת... קיבלתי תרופות לפני כמה שנים (בגיל 14-16) והפסקתי כי זה בעיקר עשה לי רע, אבל זה בעיקר כי לא התאימו לי את התרופות הנכונות. שווה לתת לזה עוד הזדמנות?.. ואיך זה יכול להשפיע על השירות? יהיה לי סעיף נפשי?

disturbed fairy

New member
אם הקב"ן

לא המליץ על סעיף נפשי, אז לא יהיה לך סעיף נפשי, למרות שנראה לי תמוהה, כי אם הקב"ן חשוב שהמצב הוא כזה שצריך כדורים, אאז בדר"כ גם ממליצים על הורדת פרופיל, אבל אולי אני טועה... שווה לנסות, לא נראה לי שזה יכול להזיק, מקס' באמת אן לא עוזר, מפסיקים.....

mete0ra

New member
אל תעזי לקחת תרופות כאלה

הפסיכיאטרים האלה נותנים תרופות ממש לא מתאימות למצב,הפיתרון של הפניה לפסיכיאטר הוא כדי להוריד את האחריות מהקב"ן ולהשאיר את זה בידיי הפסיכיאטר כשאר הפסיכיאטר בדרך כלל לא מתאמץ לעשות איבחון משלו נותן כדורים שהם דיי כלליים ואז זה רק גורם רע לבן אדם,תסרבי לטיפול תרופתי תסבירי לפסיכיאטר שוב מה הבעיה ותגידי שאת רוצה להגיד לשורש שלה ולפתור אותה גם אם זה אומר שהוא והקבן יצטרכו להתאמץ טיפה יותר מהרגיל אין מה לעשות גם הם צריכים להפסיק לנצנץ מתישהו.. שיהיה בהצלחה ואל תישברי אם צריך תערבי את ההורים,מגיע לך לקבל טיפול ושלא "יחפפו" אותך בקשר לפרופיל אם את תיהי מטופלת בצורה כל שהיא על ידיי קבן/פסיכיאטר הם יורידו לך את הפרופיל ,בקשר להשפעות על השירות? זה תלוי,אם לא תרצי שזה ישפיע זה לרוב לא ישפיע,אף אחד לא ידע את זה חוץ מהרופא והמפקד (וגם מהמפקד אפשר למנוע) אבל אם תקבלי טיפול תרופתי / שינוי תפקיד אז ישנו פרופיל, אם זה יסתכם רק בשיחות לא ישנו לך פרופיל למיטב ידיעתי

spaceoddity

New member
נוגדי דיכאון

אם חייל סובל מדיכאון ופסיכיאטר רושם לו נוגדי דיכאון, יש לחייל עדיין סיכוי לצאת לקצונה?

למעלה