שאלה בקשר לתרופות

• פותח הנושא hagn
  • פורסם בתאריך

hagn

New member
שאלה בקשר לתרופות

הייתי עם אבא שלי אצל נוירולוגית והיא נתנה לו אקסלון ואמרה לי שהוא סובל מדמנציה עם אלמנטים של פרקינסון שזה האיטיות והקשיות שרירים.הוא לוקח ריספנדל בגלל הדיכאון והפרנויות שלו. משיטוט באתר ראיתי שיש כל מיני תרופות שלוקחים פה לדמנציה מה ההבדלים בניהם? מה יותר טוב ממה? האם שילוב של אקסלון וריספנדל מספיק לטיפול??? למה לא אמרו לי כל מה שרשום פה? למה הרופאה לא אמרה שיש עוד אפשרויות לטיפול בכדורים?? תודה חגית

פנטזי1

New member
כדאי שתקראי באתר של עמותת האלצהיימר

על התרופות השונות.בודאי שיש תרופות שונות חלקן זהותוחלקן שונות וזה תפקיד הרופא להחליט איזו תרופה מתאימה לכל אחד.לא כולם מקבלים ריספרדל.חלק מקבלים אקסלון ןחלק ממוריט או אריספט .גם לא הוכח שהכדורים האלה עוזרים במשהו ,תקראי מה אומר ד"ר מערבי בפורום גריאטריה של YNETעל התרופות.

gala lo

New member
אקסלון

משטוט באתרים בעולם תקראי המלצות והשגות לכל התרופות. הרופא האחרון ששוחחתי אתו כן ממליץ על אקסלון בעליה מדורגת של המינון. כאשר בודקים שאין תופעות לווי. ואז מגברים את המינון. אם תרופה אחת עוזרת יותר מהשניה - כולם היו שמחים לדעת. תרופה אחרת שפועלת במשור אחר היא האיבקסה.

zs1957

New member
תגובה לשאלה בקשר לתרופות

שלום חגית! את השאלה ששאלת תפני בבקשה לנוירולוגית שנתנה לאביך התרופה .היא בוודאי תדע לענות לך על שאלותייך. אנחנו בפורום לא מוסמכים לענות על סוג התרופות שניתנות לחולים היות ואין לנו את הידע והניסיון הרפואי שיש להם. זהבה שחם -עמותת אלצהיימר.

למעלה