שאלה בקשר ל"אלי מקביל"

AmiTutiT14

New member
שאלה בקשר ל"אלי מקביל"../images/Emo20.gif

שלום לכולם
הייתי רואה "אלי מקביל" בערוץ 3 עד לפני חודש בערך.. היום ראיתי פרק, וראיתי שיש לה ילדה פתאום, וגם ג'ון בון ג'ובי פתאום משחק שם. מישהו יכול להסביר לי מה העניין? קצת עידכון לא יזיק לי
מראש!

ליזי1983

New member
טוב, אז ככה...

לפני כשישה פרקים בערך אלי קנתה בית חדש. יש סיפור לא קצר גם על סיבת הרכישה אבל זה כבר לפעם אחרת. בכל אופן... על מנת לגור בבית נדרשו שם מספר תיקונים כדי שהוא יעמוד בתקן והעירייה שלחה לה את השרברב שידו בכל-ויקטור (אותו משחק כמובן בון ג'ובי.) פרק לאחר מיכן מגיעה ילדה אל סף ביתה של אלי ומציגה את עצמה בתור הבת שלה. אלי שרצתה לשמר לעצמה את הזכות להביא ילדים לעולם, שמה ביצית למשמרת במעבדה מסויימת ומסתבר שזוג מסויים הפרה אותה מבלי אישורה של אלי לפני כ-11 שנים. עכשיו, האבא מת והילדה רצתה לחפש את אמא הביולוגית. מסתבר שזאת אלי. עכשיו הן גרות ביחד. נעשתה בדיקת די אן איי שהוכיחה שהכן אלי היא האמא... כשאלי נתקלה בקשיים, ויקטור הציע להישאר ולעזור לה בטיפול בילדה בנתיים וכך הגענו עד הלום. מקווה שעכשיו הכל מובן וברור, תהני מהסידרה!!!

s h l o m i C

New member
שאלה נוספת בקשר ל"אלי מקביל"

ראיתי באינטרנט שניתן לרכוש עונות שלמות ב DVD של אלי מקביל, ורציתי לדעת אם ניתן לרכוש גם בארץ, ואם מצורף לזה תרגום עברי. חשוב לי מאוד לדעת. תודה !

s h l o m i C

New member
אני צריך תשובה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה