שאלה בקשר ל"נישקתי בחורה"

subatoi

New member
שאלה בקשר ל"נישקתי בחורה"

יש לי שאלה לגבי השיר, מכיוון שאני לא מוריד מהרשת (חלילה), אני ממתין לשמוע אותו ברדיו (וכמובן שהוא לא משודר דווקא כשאני צריך אותו), ובמומה יש רק קטע מהשיר. אז השאלה היא ככה: הבית הראשון הוא נורמלי מבחינת המוזיקה, הבית השני הוא דומה מאוד עם טוויסט קטן (זה הבית שיש במומה), והשלישי הוא השקט? אני זוכר נכון? איך זה הולך? יש למיקה אתר שניתן לשמוע בו את השירים אולי? תודה ושבוע טוב לכולם

A N I g M A

New member
לא מורידים מהאינטרנט, זה לא חוקי

לא מורידים, ובטח שלא מדברים על זה ג"ע הפורום.

noa08128

New member
אנגימה..

אכן לא חוקי אבל אין שליטה על זה,:/ הוא רוצה לשמוע רק שיר אחד והוא ציין שהוא רוצה לקנות את הדיסק.. אני באופן אישי קונה את כל הדיסקים שלי ורק שירים מוסימיים אני מורידה וגם הם מחו"ל.. יום נעים.. וכמו שנאמר.. "קנית דיסק מזויף מימנת את הטרור"

subatoi

New member
נועה יקירתי,

אל"ף, אני לא ציינתי שאני רוצה לקנות את הדיסק, כי אני לא רוצה לקנות את הדיסק. בי"ת, זה לא חוקי ולכן לא מדברים על זה בתפוז, מה הבעיה עם זה? אף אחד לא דיבר על "שליטה". גימ"ל, ציינתי שאני לא מוריד, אז ההצעה להוריד לא כ"כ תעזור לי, נכון? דל"ד, בתור מישהי שאוהבת את מיקה קרני (אני מניח, אחרת לא היית מסתובבת בפורום הזה), את אמורה להיות בעד שמירת זכויות האמנים, שיקבלו את מלוא הכסף על העבודה שלהם, ושלא יגנבו להם הכל. ה"א, הרבה יותר יעזור לענות לי איך הולך השיר מאשר לייעץ לי איך להשיג אותו בכל מיני דרכים (לא חוקיות). יום טוב,חג שמח

subatoi

New member
יכולה לשיר אבל לא יכולה

לענות על השאלה? מוזר לי

למעלה