שאלה בקשר ל"נשיקות גנובות"...

tu841

New member
שאלה בקשר ל"נשיקות גנובות"...

אני רואה את הסדרה המהממת "נשיקות גנובות" בערוץ 11 (זו הפעם הראשונה שלי) ויש לי מס' שאלות בקשר אליה: 1.איפה ניתן להשיג את השיר של "נשיקות גנובות"? 2. באיזה פרק אלחנדרו יתאהב בפלומה? אני אודה לכם מאוד אם תשיבו לי בהקדם... תודה רבה מראש, אורית.

danina the 1

New member
קצת תשובות.....

1. את השיר לא ממש אפשר להשיג אבל באחד השירשורים הקודמים שהיו פה יש תמונות מפרק מסוים ויש גם את השיר.... 2. אלחנדרו במשך כל הסדרה מאוהב בפלומה אבל הוא פשוט לא מראה לה בידיוק את זה... בהתחלה הוא יהיה עם הדודה שלה פרננדה ואז הוא יהיה עם פלומה אבל העניין רק מתחיל להסתבך.... ו...... מישו שם לב שבערוץ 2 הסדרה עומדת עוד מעט להיגמר?!?!?! עוד איזה 20 פרקים או יותר הסדרה נגמרת.....

danina the 1

New member
פחות מ-20 פרקיםםםם!!!

אנחנו כבר בפרק 186 או משו כזה..... זה נגמר בפרק 200...!! מעניין איך זה יגמר.... :/ אבל אתם קולטים שזה נגמר?! =[

משה 102

New member
כן, רק חבל

שזה בזמן הלימודים. אם אתם שואלים את עצמכם למה אני לא הייתי כ"כ הרבה זמן בפורום אז התשובה היא פשוטה: עומס בלימודים. יש לי מבחן באנגלית על בערך 120 מלים שהוא זה שיקבע אם אני אשאר בהקבצה א. תאחלו לי בהצלחה!

חניניתה

New member
וואוו אני כל כך מזדהה איתך!

העומס בלימודים הורג אותי!!! אני חייה בין מתכונות לבגרויות!!! זה מטורף!!! כל יומיים יש לי או בגרות או מתכונת!!! איך אפשר לחיות ככה???

אליתוש

New member
אמממ...

האמת קצת קשה לי להזדהות... יש לי מבחנים קשים בטירוף אבל... עוד לא מתכונות ובגרויות... למזלי=] בכל מקרה אני מאחלת לכל העוסקים בבגריות מלא בהצלחה=]

danina the 1

New member
מזדהה גם איתכם!!

למזלי התמכונת הראשונה שלי רק עוד שבועיים וחצי אבל היא בהיסטוריה ובקושי הספקנו משו אז אנחנו כל פעם ממהרים בחומר ואז צריך ללמוד בבית... ובלשון זה בכלל טירוףףףףף!!! וגם כימיה... שבוע הבא יש לי מבחן על כל החומר ובקושי הקשבתי בשיעורים!!!!! ועוד העבודה באנגלית.... ומדצים... ט-י-ר-ו-ףףףףףףףףףףףףףף

חניניתה

New member
יייאאא איזה כיף לך!!!!!

לי כבר היה מתכונת ובגרות בצרפתית.. יום חמישי יש לי מתכונת בהיסטוריה.. יש לי 60 עמודים ללמוד ב4 ימים כי אני טיפשה ועוד לא התחלתי ללמוד.. אנשים כבר כמה ימים לומדים ואני עוד לא התחלתי!!!!!

למעלה