שאלה בקשר ל"סוד" המדובר

ללוווש

New member
שאלה בקשר ל"סוד" המדובר

כל הזמן אני שומעת על ה"שיטה שתעשה לך את החיים טובים יותר"(שאגב ניסיתי וממש לא הלך לי
), אבל אז יצא לי לחשוב, שאם אני אחשוב על משהו ואתמקד בו וארצה אותו, דווקא אז, זה לא יתגשם, עפ"י חוקי מרפי. הרי "הסוד" סותר את חוקי מרפי, שדווקא כשתחכה למשהו- דווקא אז הוא לא יגיע. אז איך זה מסתדר? מישהו הבין בכלל?

ע ו פ ר ה

New member
אם תאמיני

שחוקי העולם הם חוקי מרפי ה"סוד" לא יעבוד עבורך. אם תשחררי את המחשבה על חוקי מרפי ותדבקי בידיעה שהסוד עובד, יש סיכוי שהוא יעבוד. באהבה עופרה

מרפי היה טכנאי מטוסים

הוא עשה את עבודתו כשחיפש תקלות. מה שאנשים מפספסים הרבה פעמים בקש לסוד שצריך להביא את עצמך להיות בתאום עם הדברים שאתה מבקש. זה הרבה יותר מסתם לחשוב ולבקש - זה לרצות, זה לעשות, זה לפעול וזה ללמוד. הבקשה, הויזואליזציה, משדרים את האנרגיה ליקום, ומכינים את התת מודע שלך. התת מודע שלך מתחיל לפעול כדי שאתה תמצא את הדברים הנחוצים כדי להשיג את מה שאתה רוצה. אבל אנשים מתעלמים מזה, הם מקבלים רמזים על מה צריך לעשות, כדי להשיג את הכסף, כדי למצוא בת זוג, כדי להגיע לחיים בריאים, אבל הם יותר מידי עסוקים בלהסתכל על השעון. לא סתם נאמר בסרט, שצריך להיות מוכנים לעשות ולעשות מהר בלי הרהורים. כל יום אנחנו מפספסים המון הזדמנויות, להנות, להתקדם, ללמוד - רק בגלל שאנחנו שקועים בדברים הלא נכונים. בוכים על אהבה שהלכה, ומתעלמים ממה שיכולנו ללמוד ממנה. ממלאים לוטו וטוטו, במקום לראות את ההזדמנויות להרוויח כסף מהדברים שאנחנו הכי אוהבים לעשות, חולמים על חופשה, ומתבאסים שאין לנו יכולת לקחת אותה, אבל לא מבלים זמן איכות עם המשפחה. השפע הוא בכל מקום, רוב הדברים שנרצה הם בהישג ידנו, ויש כל כך הרבה דברים לעשות, שאנחנו פשוט עסוקים מכדי לנסות. אל תגידי - זה לא עובד, תשאלו מה זה מלמד. תארו לכם שבתור תינקות הייתם מוותרים על הרעיון של ללכת, רק בגלל שנפלתם בפעם הראשונה, השנייה או העשירית. זה רק בשלב יותר מאוחר שאנחנו לומדים את הפחד מהכישלון, וביחד איתו את החששות מההצלחה. בברכה שפי

למעלה