שאלה בקשר ל 8 כללים פשוטים הפרקים שמשודרים עכשיו כשאבא מת זה בעצם בגלל שג'ון ריטר עצמו נפטר נכון?
L lus4ever New member 4/11/05 #1 שאלה בקשר ל 8 כללים פשוטים הפרקים שמשודרים עכשיו כשאבא מת זה בעצם בגלל שג'ון ריטר עצמו נפטר נכון?
P palola New member 5/11/05 #5 ../images/Emo113.gifעוד שאלה על הסדרה קודם כל איזה פרק ובאיזה עונה אנחנו? דבר שני- אפשר תקציר של הפרק הקודם וכמו שביקשו פה- קצת מידע על ברונו ועל הרומן הסוער של קרי ... תודה לכל מי שעונה (או רק לCHARM )!
../images/Emo113.gifעוד שאלה על הסדרה קודם כל איזה פרק ובאיזה עונה אנחנו? דבר שני- אפשר תקציר של הפרק הקודם וכמו שביקשו פה- קצת מידע על ברונו ועל הרומן הסוער של קרי ... תודה לכל מי שעונה (או רק לCHARM )!
T the swan12345678 New member 5/11/05 #3 שאלה סופר חשובה!!!! מיזה ברונו ?? אפשר תמונה ?? אני יודעת שהיה בינו לבין קרי משו (חעחעח סקס סוער ) אבל אני אל יודעת איך הוא נראה (לא ראיתי כמה פרקים )
שאלה סופר חשובה!!!! מיזה ברונו ?? אפשר תמונה ?? אני יודעת שהיה בינו לבין קרי משו (חעחעח סקס סוער ) אבל אני אל יודעת איך הוא נראה (לא ראיתי כמה פרקים )
S Sole Survivor New member 8/11/05 #6 ברונו לא ניראה לי שהראו אותו אלא הוא רק סיפור על האהבה של קרי כאשר הייתה בפריס (בטיול מהבי"ס) שבו הסתיימה העונה לפני שהתחילה חדשה
ברונו לא ניראה לי שהראו אותו אלא הוא רק סיפור על האהבה של קרי כאשר הייתה בפריס (בטיול מהבי"ס) שבו הסתיימה העונה לפני שהתחילה חדשה
T t a l c New member 5/11/05 #4 כן כן... אם היית רואה בעונה לפני אמרו שהוא מת בסדרה גם וזה היה בגלל שהוא מת באמיתי ובגלל זה הכניסו את הסבא
כן כן... אם היית רואה בעונה לפני אמרו שהוא מת בסדרה גם וזה היה בגלל שהוא מת באמיתי ובגלל זה הכניסו את הסבא