שאלה בקשר ל division bell

• פותח הנושא holo
  • פורסם בתאריך

holo

New member
שאלה בקשר ל division bell

מי ששם לב, בסוף האלבום (בסוף של high hopes) יש כמה שניות של שקט ואז ילד אומר בטלפון- hi איש עונה- is that charlie? ילד- כן איש- hello charlie (אז הילד מנתק) איש- great (אז גם האיש מתנתק) הסבר?..מישהו?

holo

New member
אתה טוען שאין הסבר או

שאתה לא יודע את ההסבר, כי אם אתה טוען שאין הסבר אז תגיד לי על סמך מה אתה אומר את זה..

הייתי בטוחה שכתבתי על זה בעבר

אבל אני לא מוצאת בארכיון. בכל אופן, השיחה הטלפונית היא בין צ'ארלי, בנו החורג של גילמור, לבין סטיב או'רורק, מנהל הלהקה. או'רורק תמיד רצה "לתרום" משהו לאלבומים, להשמע בהם, וזו היתה הדרך של הלהקה (או יותר נכון, גילמור), להכניס אותו לאלבום.

holo

New member
ממש טמטום

ולגימור יש בן חורג?? לא ידעתי..

למה טמטום? ../images/Emo12.gif

ראשית, הקטע מתיישב עם נושא האלבום - תקשורת וחוסר תקשורת. או'רורק מחפש את דייויד בטלפון, אבל לא מצליח לנהל שיחה עם צ'ארלי הקטן. שנית, יש כאן הומור, דבר שהיה חסר באלבומים בהם ווטרס היה דומיננטי. צ'ארלי הוא בנה של אשתו (השניה והנוכחית) של גילמור, פולי סאמסון, מרומן שהיה לה עם משורר אנגלי ידוע (לפני שפגשה את גילמור, כמובן). כמדומני שגילמור אימץ אותו, כאשר הוא ופולי התחתנו.

holo

New member
אני מציע שתירגע

ואל תתלהב עלי ותענה לי על השאלה אם אתה כבר עונה.. וכן, שמעתי את האלבום די הרבה פעמים..

itaikuskus

New member
אני מציע

שתתעמק בליריקה...אם אתה מתקשה עם השפה תוכל לבקש עזרה בכל מקום שתרצה ותמצא את הקשר.

holo

New member
אני לא צריך להתמעק בליריקה

והאנגלית שלי בסדר גמור רק ביקשתי להסבר אני יכול רק להבין מהשירים what do you want from m keep talking שהם מדברים על חוסר תקשורת. בשיר הראשון גילמור לא יודע מה הקהל רוצה ממנו, מה לנגן, מה לשיר(לדעתי לפחות). בשיר השני אפשר לראות די בבירור במיוחד שמקהלת הבנות לא שומעות את מה שהזמר שר, הן לא מבינות מה הוא מרגיש, מה הוא חושב, הוא לא מדבר אליהן. גם בהתחלה, הקריין מסביר על ההתפתחות של האדם, על דבר נפלא שקרה- האדם למד לדבר.

itaikuskus

New member
נו אתה רואה..

בכל זאת הצלחת להבין משהו... גם צורת הכתיבה באלבום היא לא חד משמעית...לדעתי זה בעצם נותן לכל מאזין לקחת את האלבום בדרכו שלו.

אני טועה, או שנדמה לי

שרק אתמול-שלשום התרעמת על כך שמישהו התייחס אליך בהתנשאות?

itaikuskus

New member
מממ את טועה

לי לא מפריע שמתנשאים עלי כל עוד אני מסוגל להעמיד את המתנשא במקומו. אני האשמתי את ההוא מאומהגומה בעובדה שהוא האשים אותי בהתנשאות בעוד הוא הוא זה שאמר שאני בטח לא מבין ובלה בלה בלה.... יעני האשמתי אותו בצביעות ולא בהתנשאות

מבט כנ"ל

בכל מקרה, איתי, כבר אמרו חז"לינו: אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך (וסליחה שאני נשמעת כמו מורה).

itaikuskus

New member
חהחהחה זה באמת היה מבלבל

אבל אם לא הצלחתם לעקוב זו כבר לא אשמתי...

למעלה