שאלה בקשר ל-DVD

N o a m V

New member
שאלה בקשר ל-DVD

רציתי לקבל חוות דעת לגבי ה-DVD הזה : Use Your Illusion I + II World Tour 1992 in Tokyo האם זה במסך רחב ? איזה סאונד יש לו ? כמה דיסקים ? איך האריזה ? האם הוא שווה בכללי או שיש DVD אחר של הופעה של גאנז שיותר מומלץ ?

אז ככה

לא במסך רחב סאונד סטריאו 2 דיסקים אריזה רגילה יש הופעות הרבה יותר טובות של גאנס, אבל הם לא נמצאות על DVD.. יש לי את 2 הדיסקים, וזאת הופעה מצויינת, אני ממליץ

CyberP

New member
פצצה של הופעה

הדבר היחיד שמעיב, לדעתי, זה הקהל האנמי של טוקיו. איך לא הוציאו את פאריס בדיוידי אלא את טוקיו אני לא יודע.

otlumak

New member
אני מת על ההופעה בטוקיו, אחלה סאונד

ממש כמו באולפן הקלטות עם השקט הזה של הקהל! XD

N o a m V

New member
תודה רבה לכם על התשובות

אני יזמין מאמזון יש להם מחיר טוב, 20 דולר על 2 החלקים .

N o a m V

New member
המשלוח שלהם מאוד יקר

כל DVD עולה 9.97 דולר כפול 2 = 19.94 דולר, עבור פריט אחד משלמים 3.99 דולר כפול 2 = 8 דולר, משלוח עולה 6.99 דולר. סה"כ : 34.93 דולר = 140 ש"ח ???? במחשבה שנייה זה יוצא מחיר כמו בארץ.....ניראה לי שאני אקנה בסוף פה .

CyberP

New member
באותו מחיר בארץ

http://www.discclub.co.il/search_res.asp?Type=Quik&SlctCategory=0&txtsearch=guns&category=0&slctPriceRanges=%2C&song_name=&txtsearch1=&search_mode=search_norm

Slash105

New member
בגדול אל תקנה

אתה תתאכזב יש לי את ההופעה.. אני מכיר כמעט כל הופעה של גאנז שנמצאת בדיוידי וטוקיו מאכזבת מאוד. פאריס למשל אחת ההופעות המוצלחות שלהם והייתי ממליץ על wembley 1991

CyberP

New member
אבל אלו בוטלגים

טוקיו היא ההופעה היחידה ששוחררה רשמית. ולטעמי היא הופעה מצויינת.

otlumak

New member
מסכים. איפה אני יכול לקנות את זה לא מדיסקלאב

שזה קצת רחוק לי

CyberP

New member
בדואר, מדיסקלאב ../images/Emo3.gif כמו מחו"ל רק תוך יומיים

למעלה