שאלה בקשר ל-EHCOES

dave gilmour

New member
שאלה בקשר ל-EHCOES

אני וחברים שלי לא סגורים על זה: במשפט - AND EVERYTHING IS GREEN AND SUBMARINE SUBMARINE- הכוונה לצהוב?! צוללת צהובה?!?!?!

רביעי

New member
../images/Emo45.gif , בדיוק!

צריך לזרום. סוף סוף. אני אישית ראיתי במילה הזאת חבורת גמדי-שיניים מחפשים למחזר פחיות כדי לגייס כסף לחללית שהם בונים כדי לטפס לאסלה בשירותים הציבוריים בלונה-גל. וזה לגיטימי.

Shakty

New member
על זה בדיוק השיר כתוב.

ווטרס סיפר בזכרונותיו שפעם הוא היה בלונה גל בשירוצים כאשר חבורה כזו ממש של גמדים ביקשו ממנו את פחית השתייה שלו.

itaikuskus

New member
תגידו

זה נכון שהוא ירק על אחד מהם ואז בא לו הרעיון לחומה?

flowerboy69

New member
הוא ירק על

אחד האוהדים שהתפרעו בזמן ההופעה והתחושות שהיו לו מהאירוע הזה היו ההתחלה של בנית החומה

itaikuskus

New member
וואו

הבדיחה הזאת הלכה כנראה רחוק מדי. אגב, האוהד לא התפרע.

מה זה לא התפרע....

לשרוק ולקלל ולצעוק באמצע שיר שבו ווטרס(!) שר (איזה שיר זה היה? - יש איזה פייל שמסתובב ברשת שמנציח את הרגע ההוא), ועוד ביקש מהקהל להירגע קודם לכן! והבדיחה שלך באמת הלכה רחוק מדי :) ...

itaikuskus

New member
הבדיחה שלי?

למה הכל נופל לי על הכתפיים? ולא, האוהד הזה לא התפרע.

איתי, תסביר למה כוונתך ב"לא התפרע"

גם אני רוצה לדעת, ובאופן עקרוני מגיע לנו הסבר, ולא הודעות לקוניות.

לא שלך שלך

הבדיחה שעברה בשרשור הזה! אז למה הוא בחר אותו מבין עשרות הקנדים שהתפרעו שם???

itaikuskus

New member
זה באמת עניין של ווטרס

אם אני זוכר נכון, ווטרס התביית על הצופה, ונוצר בניהם מין קשר עין בזמן ההופעה שהסתיים בעצם ביריקה של ווטרס על האוהד האומלל. לא זכור לי שדווח על התנהגות יוצאת דופן שהצדיקה את היריקה הזאת, יותר שיגעון של ווטרס.

לפי מה שאני קראתי, כולל ראיונות עם

ווטרס, היה מדובר בנער ששתה כמה בירות וקרא קריאות ביניים בלתי רלבנטיות באמצע השירים השקטים, דבר שהעלה את חמתו של ווטרס. אם זה "התפרעות" או לא, זה כבר נתון לדיון.

itaikuskus

New member
באמת?

אני קראתי על גבי הפורום הזה מידע שונה לגמרי. לפי מה שאני הבנתי, ווטרס יצר קשר עין עם הנער הנלהב הזה, משהו על גבול מערכת יחסים ביזארית לאורך ההופעה, כאילו ווטרס תכנן זאת מראש.

נא, החומה זו תחילת הפרסומת להתנתקות

אריאל שרון, כבר ב 86-87 פנה ללהקה עם הרעיון הזה. הכל מהלך מחושב לשנות את דעת הקהל בישראל תחשבו על זה: "אין פרטנר לשלום" is there anybody in there? bring the boys back home Empty Spaces וכמובן Hey You , שיר ברור לשלום במונחי שרון. אדם

itaikuskus

New member
זה לא בדיחה טובה

בעצם, אולי כן, אבל היא לא ממש נכונה כי החומה יצאה ב79. חוץ מזה אין פרטנר לשלום זה משפט של אהוד ברק.

dave gilmour

New member
יש עוד משו..

ווטרס ירק על איזה אוהד שקילל אותו משום מה, אבל הוא מאוד הצטער על היריקה אחרי זה... וכדי להוכיח שהוא הצטער, ב-ANIMALS, בסוף של DOGS יש שורה: who was told not to spit in the fan...

flowerboy69

New member
זה לא נראה לי קשור כי

היריקה הייתה בהופעה האחרונה של אנימלס בשנת 77 והאלבום יצא כמה זמן לפני שזה קרה

למעלה