שאלה בקשר ל ezydvd

gavish1

New member
שאלה בקשר ל ezydvd

ניסיתי לקנות dvd דרך האתר האוסטרלי ezydvd אבל ישראל לא מופיעה שם ברשימת המדינות (גם בעמוד הרישום וגם בעמוד ההזמנות) למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה על עזרתכם.

TheShis

New member
הזמנתי מהם בעבר, לפני ש...

התחילו ה"בעיות" עם המשלוחים האבודים. ניסיתי כעת להכנס לחשבון שלי שם, ונתבקשתי להזין מדינה מחדש. מוזר. אולי הם החליטו להפסיק לשלוח לארץ הקודש.

רומן ט

New member
באיזה מסך התבקשת להזין?

אני נכנסתי לשם עכשיו, וכל הפרטים שלי כשהיו - כולל מדינה: Israel -רומן

TheShis

New member
ישר אחרי שעשיתי LOG IN.

מתי הזמנת משם לאחרונה? ההזמנה האחרונה שלי הייתה מסוף 2001.

רומן ט

New member
האחרונה - ממאי השנה.

יכול להיות שזו הסיבה? אם כן, אז יש לי מזל - כי ההזמנה לפני האחרונה היתה גם מסוף 2001... -רומן

TheShis

New member
סליחה, מצאתי את הכתובת שלי.

כנראה שרק ללקוחות חדשים לא מאפשרים להזין את המדינה שלנו.

danistar

New member
אין לי שום בעיה איתם

החודש קיבלתי שני משלוחים ואני בסך הכל די מרוצה מהם . כל ההפחדות והאיומים לדעתי סתם באו כדי להפחיד בתכלס.. זה עובדץ וכן .. כמובן שאני רשום בישראל דני

Soak

New member
נורא מרגיז !!

לא מספיק שכל הבעיות עם המשלוחים היו עם האתר הזה, עכשיו הוא גם מחליט להפסיק לקבל לקוחות מישראל?? אולי באמת הגיע הזמן לנדות אותו כבר יש מקומות זולים יותר.

רומן ט

New member
יש לי תאוריה לגבי ה"בעיות"

קונפירטיבית משהו, ובכל זאת: פעם, לא היו איתם בעיות בכלל. הכל עבד פיקס. ואז, התחילו להתפרסם בעיתונים שיש אתר אוסטרלי שמוכר DVD עם תרגום לעברית במחיר ממש זול (כולל משלוח) - ועל כן מתחרה בכותרי ה-DVD המזוויעים והיקרים שנמכרים בארץ. שלב ראשון - הזכיינים דורשים מהאתר להפסיק למכור DVD עם תרגום לעברית, וגם דורשים מהמפיצים באוסטרליה להפסיק לייצר כותרי DVD עם תרגום לעברית. (בטענה שישראל בכלל באזור 2). לא נראה שזה ממש עזר. שלב 2 - "העלמויות" מסתוריות של חבילות מהאתר הנ"ל. נראה לכם שיש קשר? אולי? אני כמובן לא מאשים אף אחד (מה עוד שאין לי שום הוכחות), רק מעלה את האפשרות שהבעיה לא באתר עצמו... -רומן

TheShis

New member
גם אני העלתי את הנקודה הזאת...

בפורום "אודיו וקולנוע ביתי".. You can never know, can you?

Soak

New member
אבל...

העניין הוא שבשאר האתרים האוסטרליים ששולחים לארץ לא התגלתה שום בעיה. מה גם שהאתר הספציפי הזה סירב לתת פיצוי לרוכשים המאוכזבים (ובכללם אני). לאחר שסוף סוף הוא נתן לי זיכוי לקניה נוספת באתר שהיה רק על חצי הסכום, תוך כדי פירוט עד כמה הם באים לקראתי וכמה הם בסדר ומאמי (וזאת לאחר שקיבלתי את כספי מחברת האשראי), כשהשתמשתי בזיכוי הם כתבו לי מייל שהם הצטערו לקבל מחברת האשראי דרישה לכסף האבוד ויאלצו לסרב לה כיוון שכבר קיבלתי פיצוי מהם. ואחרי כל זה הם עוד אלה שמחרימים אותנו.

רומן ט

New member
אני לא מנסה להצדיק אותם

זה נשמע כמו שירות לקוחות לא משהו, אבל, בהנחה שהם באמת שלחו את החבילות, הם בסה"כ עסק שרוצה להרוויח, ולא אשמים שהחילות "אבדו" בדרך. זה שבאתרים אוסטרלים אחרים שלא פורסמו בעיתונות בארץ לא היו בעיות, רק מחשידה את העניין יותר. (לא שמעתי על אף תלונה מלקוחות לא ישראלים, ואני בקשר עם חובבי DVD מכל העולם שרבים מהם הזמינו משם ללא בעיות). בנוגע ל"החרמה" - בזמנו (ימי VHS כך שזה היה ממש מזמן) מצאתי אתר מעולה להזמנת סרטי VHS, עם עורכים בעלי טעם נפלא, ציונים משוקללים להרבה סרטי פולחן וכו´. לאתר קראו - Reel.com. הזמנתי משם לא מעט סרטים - והייתי מרוצה עד מאוד. עברו שנים, והגיעה מהפיכת ה-DVD, קניתי כבר אי אלו כותרים מאמזון ו-DVDExpress, וגיליתי שגם חנותי האהובה משכבר ימים Reel מוכרת כותרי DVD - ועוד במחירים תחרותיים מאוד (הרבה הזמנות מוקדמות ב-50%! - אך, אלו היו הימים. מי אמר שהבועה היתה רק רע?). מכיוון שהייתי לקוח ישן ולא פעיל נאלצתי להירשם מחדש - וראו זה פלא - ישראל לא מופיעה!. שלחתי אי-מייל והתשובה שקיבלתי: "עקב מקרי הונאה, איננו שולחים יותר למדינה זו". כתבתי שכבר הזמנתי בעבר - והכל עבד פיקס, כך שאיתי בטח אין להם בעיה. והם ענו - "מצטערים אבל זה מה יש". כמובן שקצת כעסתי והרגשתי פגוע, אבל - האתר הוא חנות מסחרית שמטרתה להרוויח. אם הם מפסידים על לקוחות של מדינה מסוימת, עדיף כבר לא לשלוח למדינה זו כלל.

noachk

New member
איזה אתר זול יותר ../images/Emo35.gif

האם יש לך שמות של אתרים שעבדת איתם ושבאמת יותר זול לקנות בהם סרטים מאשר אתר זה ואתרים אחרים בארץ ? אם כן, נא רשום שמות אתרים אלו, נשמח לעשות איתם עסקים.

Soak

New member
יש בקישורים למעלה וגם בטאגליינס

עקרונית אתר עם ממשק פחות ידידותי ומחירים הרבה יותר הוא DeVoteD (ויתכן ועכשיו הוא האחרון שנשאר שמקבל לקוחות ישראליים)

למעלה