שאלה בקשר ל-GP1 (חלפים)

yuvalfra

New member
שאלה בקשר ל-GP1 (חלפים)

רציתי לדעת בקשר ל-GP1, אילו חלקים הם בלתי ניתנים להשגה עכשיו שהיבואן פשט את הרגל? אני יכול לעשות עסקה מאוד טובה עם חבר על 2003 עם מעט מאוד ק"מ (כ-1000). הקטנוע מתאים לי מאוד, אבל עד כמה חמורה הבעיה של היבואן? חוץ מפלסטיקה, מה לא אוכל להשיג בשבילו? אם איזשהו חלק מתקלקל (לא יודע...וריאטור...סטרטר...רצועה) האם המוסך לא יספיק? תודה על העזרה

TheReverend

New member
קטנוע ללא אבא ואמא

זה לא תמיד דבר מומלץ. יכול להיות שנשארו חלפים בחלק מהמוסכים אבל אף אחד לא יבטיח לך שהחלק שילך לך יהיה כשתצטרך אותו(מרפי יאמר שההיפך הוא הנכון). לעומת זאת יבואן מחוייב להחזיק מלאי חלפים לקטנוע\אופנוע עד X שנים לאחר סיום יבואו(אם אני לא טועה כ7 שנים). נכון, חלק מהחלפים ניתן לאלתר\לשים תחליפיים אבל לא תמיד. לצערי אני לא מכיר את הGP1 מספיק טוב בשביל לדעת אם יש לו איזשהו חלק ייחודי שלא ניתן למצוא לו תחליף.

yuvalfra

New member
כן

אני יודע שזה בהחלט דבר מומלץ. אבל אם הסיכון הוא בפגיעה חיצונית (פלסטיקה...מראה שבורה...או מה לא) אני מוכן לקחת את הסיכון בתמורה לקטנוע מצוין במחיר אטרקטיבי. אבל...אם יש סיכון לאבד חלק פנימי של הקטנוע שיחודי רק לGP1 אז אני לא מוכן לקחת את הסיכון. תודה על ההקפצה =)

למעלה