שאלה בקשר ל- H10

gracie

New member
שאלה בקשר ל- H10

איפה אני יכולה לראות כמה נפח הנגן שלי כבר מכיל?

fire storm

New member
אני לא יודע,

רבל אם תחברי אותו למחשב ותלכי למחשב שלי, תוכלי לראות. פשוט מאפיינים של ההתקן זיכרון נייד וזה יראה לך את הקיבולת.

gracie

New member
נכון, זה מה מראה לי את הקיבולת,

כלומר את הגודל של הנגן. אבל אני מעוניינת לבדוק כמה ג'יגה כבר העברתי לתוכו, לא כמה הוא מסוגל להכיל...

fire storm

New member
>_>""""""""""""""""""""""""""""""""

יש שמה גם דיאגרמת עוגה, בצבע סגול וכחול, צבע אחד מייצג את מה שתפוס וצבע אחר את מה שפנוי, פשוט תקראי. ואם זה קשה, נכנסים לתוך הכונן ובדוקים את המאפיינים של התיקייה.

gracie

New member
אין שום דיאגרמה...

יכול להיות שהיתה אם בכלל היתה לי אפשרות להכנס למאפיינים, אבל כשאני לוחצת עם כפתור ימני על הכונן הוא נותן לי בדיוק שתי אפשרויות- open explore

יאיר B

New member
את לוחצת ב"המחשב שלי" על הכונן

שמייצג את הנגן (זה שאליו את מעבירה שירים) קליק ימני, בוחרת "מאפיינים". יש דיאגרמת עוגה כמו שצילום מסך שצירפתי ושם כתוב כמה מקום יש סה"כ, כמה בשימוש וכמה נותר.

קלאסה?

האומנם? יאיר שלנו פה מראה את עוצמתו הפיננסית שכוללת מעבר ל50 נגנים גם מאק? או שמא הוא מתעתע בנו עם סקינים?

יאיר B

New member
סקין חביב ../images/Emo13.gif

אם כי חשבתי פעם לקנות מק (אבל בעיות שונות עם המערכת הזאת ועם היבואן שלה גרמו לי לרדת מהרעיון). בימים האחרונים אני שוב בודק את הנושא. אולי פעם... אגב, מאק לא עולה הרבה מאוד (יש מיני באתר של באג לדוגמא).

הו לא..

18K זה מחיר סביר ביותר, במיוחד שבPC אתה משיג מערכת עם נתונים גבוהים יותר(בצועים לא יודע..) ב 6K.. ובכלל המאקים בעייתיים מבחינת שדרוגים ותוספות..

יאיר B

New member
המיני עולה 3700. זה לא נורא.

יש קישור למטה. ומשהו מעניין יותר: באג התחילו מכור נאנו
2GB ב-1400 ש"ח (יבוא של ידע).

gracie

New member
קראת בכלל את ההודעה שלי?

ראית את הצילום מסך שהוספתי? אין לי בכלל אפשרות של "מאפיינים"...+

יאיר B

New member
H10 20GB - בטח יש לך אמריקאי.

איך את מעבירה שירים אליו? אם דרך מדיה פלייר אז צריכה להיות שם דרך לראות כמה מקום יש סה"כ. EXPLORE לא נותן אפשרות לפתוח את בכונן ולראות כמה יש בו (ואז עם חישוב פשוט לדעת כמה עוד נותר)? תוכלי לראות איך זה נראה בצילום מסך (זה בחלק התחתון של המסך).

למעלה