שאלה בקשר ל MENU בנגן COWEN IAudio7

izik1006

New member
שאלה בקשר ל MENU בנגן COWEN IAudio7

לאחר הדלקת ה MP3 המסך הראשון שמופיע לי הוא תפריט ה MUSIC. אני מנסה לעבור תפריט ע"י ליצה על לחצן ה Menu אך משום מה במקום להראות לי את התפריטים הוא מראה לי את בקרת הווליום. לחיצה ארוכה על הלחצן (M) מורידה לי את הווליום למינימום. איך אני אמור לעבור לתפריט הראשי ? תודה

izik1006

New member
עוד שאלה... ../images/Emo7.gif

מנסה לאתחל את המכשיר. לחיצה ארוכה על מקש ה PLAY פותח לי תפקיט של : Lyrics Add to DPL Bookmark Delete יכול להיות שמשהו נדפק בנגן ? זאת הפעם הראשונה שהדלקתי אותו...

יאיר B

New member
לא. זאת הפעולה שהלחצן הזה צריך לעשות

כאשר לוחצים עליו לחיצה ארוכה. כדי לאתחל את הנגן, צריך להכניס סיכה או מהדק נייר (מאלו שניראים כמו קליפסים שצריך לישר) לחריץ קטן שנמצא ליד חיבור ה-USB שלו. ללחוץ פעם אחרת **בעדינות** ולשחרר. הנגן ירסט את עצמו.

יאיר B

New member
יכול להיות שלא הבנתי אותך כמו שצריך

את רואה את התפריט הראשי שבו יש מצד שמאל סמלים בחצי עיגול ובצד ימין יש אנימציה קטנה? אם כן - כן כדי לנוע בין האפשרויות משתמשים בחצים ימין-שמאל. המקום הזה הוא התפריט הראשי. אין עוד תפריט.

izik1006

New member
בהדלקת ה MP3...

לאחר עליית שומר המסך שבתחתיתו רשום VER1.17 המסך עובר למסך אחר ששמשמאלה מופיעה מאיו תיקייה שרשום משמאלה Music . במצב זה ניתן לדפדף בין השירים ולהעלות ולהוריד ווליום. איך ניתן לדוגמא לעבור למצב של רדיו . על איזה כפתור לוחצים ? ע"פ המדריך יש צורך ללחוץ על כתפור M במכשיר (נמצא בין הווליום לכפתור כיבוי המכשיר).

izik1006

New member
ועכשיו בלי בלאגן...

לאחר עליית שומר המסך שבתחתיתו רשום VER1.17 המסך עובר למסך אחר שמשמאלה לו מופיעה מאין תיקייה שרשום לצידה Music . במצב זה ניתן לדפדף בין השירים ולהעלות ולהוריד ווליום. איך ניתן לדוגמא לעבור למצב של רדיו . על איזה כפתור לוחצים ? ע"פ המדריך יש צורך ללחוץ על כתפור M במכשיר (נמצא בין הווליום לכפתור כיבוי המכשיר).

למעלה