שאלה בקשר ל-PS4 פרו

peach20

New member
שאלה בקשר ל-PS4 פרו

אני רוצה לקנות PS4 פרו (יש לי טלוויזית 4K) ויש לי כמה שאלות בקשר לכך:

1. צריך לקנות משחקים מיוחדים ספציפיים שתומכים ב-4K, משמע לא כל משחק ירוץ ב-4K (למשל ההוריזון החדש ירוץ על הפרו עם 4K? הפאולאאוט 3 ירוץ? וואצ דוג2 ירוץ?)

2. רשום שיש הכנה לפליישטיין VR- זה בעצם הכנה למשקפיים, ל-ps4 רגיל אין את ההכנה הזו? מה כולל VR- משקפיים ותוכנה מתאימה? תוספות אחרות? מצלמה?

3. בעצם אם אני רוצה מציאות מדומה- אז צריך לקנות גם את PS4 פרו וגם את משקפי ה-VR (ותוכנה מתאימה?) שגם זה עולה כסף...אז זו יכולה להיות השקעה של סביב 3,000, משהו כזה? זה נכון?

תודה וחג שמח

peach20

New member
אני מחכה לתשובה, ידוע שלא נוטים לעזור כאן

אני מחכה לתשובה מצד מנהל הפורום או מישהו אחר.

evilplate

New member
תראי לי שאלה מהתקופה האחרונה שלא עזרו בה

עם גישה כזו גם לא ימהרו לעזור לך, הפורום לא שוקק חיים ולוקח קצת זמן עד שעונים.
&nbsp
בכל אופן בגלל שזה חג והכל לא נהיה קטנוניים, הנה התשובות:
&nbsp
1) אמת, לא כל משחק תומך ב 4K, בעיקר משחקים ישנים יותר שלא טרחו להלביש עליהם תמיכה של פרו, אבל מעתה והלאה כל משחק חדש שיצא לפס4 פרו יהיה חייב להציע תמיכה שלרוב כוללת גם 4K.
&nbsp
2) לא בטוח במה מתבטאת התמיכה שמציינים אבל הפרו משפר את חווית ה VR משמעותית על פני הפס4 הרגיל, להריץ VR ברמה גבוהה זה דבר תובעני מאוד ולכן משחקי VR על הפרו נראים משמעותית טוב יותר ממשחקי VR על הפס4 הרגיל.
&nbsp
3) נכון אם את רוצה VR את חייבת לקנות את המשקפיים ובשביל החוויה ״האידיאלית״ תצטרכי גם להוסיף על זה שלטי תנועה ומצלמה, כן זה לא זול ותצטרכי להוציא לא מעט, אישית לא חושב ששווה את זה מבחינת התכנים שיש לך ל VR, יש משחק אחד שממש טוב לזה ושמו Resident Evil 7, משחק אימה מפחיד מאוד ב VR, שאר התכנים זה כל מני מיני גיימס וקשקושים חוויתיים והדגמות, שזה גם כיף ו-וואו בהתחלה אבל לא משהו שתעבירי עליו הרבה זמן.
&nbsp
אם יש לך כסף מיותר ואת רוצה להרשים אורחים אז לכי על זה, אם לא אז שווה לחכות עד שיצטברו תכנים מספיק טובים שזה יכול להיות בכלל רק בדור הבא.
&nbsp
מקווה שעניתי לך על השאלות, תהני מהקנייה וחג שמח :)

זה גם כפוי טובה להגיד לנו "ידוע שלא נוטים לענות כאן"

אנחנו הכי פורום שעוזר. כמות הפעמים שראיתי אנשים כמו מישהו 2 אורלי וסקיי ואתה כמובן כשהיית כאן, עונים לאנשים על שאלות בהיסטוריה של הפורום הזה, זו הכמות הכי גדולה שראיתי באיזשהו פורום.

סתם מישהי שלא יודעת להוקיר תודה ולא ראויה לעזרה ולזמן של אף אחד מאיתנו.

peach20

New member
תודה, פשוט ראיתי כאן תגובה של מישהו לשאלה...

שאמר למישהו ששאל על משחק מסוםי שילך לפורום אחר, חשבתי שזה מייצג את כל הפורום, עכשיו אני רואה שלא (-:
בקיצור- אתה ממליץ על הפרו אם יש טלוויזיה 4K אבל בינתיים פחות על ה-VR, כי אין ממש תכנים טובים כרגע? אני לא בכיוון להרשים אף אחד (-:

evilplate

New member
כן אלא אם כן את חולת טכנולוגיה שחייבת את זה בבית

לא שווה לקנות כרגע את ה VR מבחינת תכנים טובים מספיק שיש לו ולהערכתי זה משפט שיהיה נכון לכמה שנים הבאות עד הפס5 לפחות.
&nbsp
אם יש 4K אז פרו זה אחלה :)

למעלה