שאלה בקשר ל sansa expres

ציר11

New member
שאלה בקשר ל sansa expres

ברשותי נגן סנסה אקספפרס 2 גיגה מספר חודשים .לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה . הנגן הפסיק לפעול , לא ניתן היה להפעילו כאשר חיברתיו למחשב הוא לא זוהה. ניסיתי למחרת שוב לחברו ושוב הוא לא זוהה .רק לאחר 4 ימים ניסיתי שוב להדליקו וראז זה פלא המכשיר נדלק הראה" סוללה חלשה " חיברתיו למחשב , הוא הוטען והכל חזר בשלום לקדמותו . המנגן עבדש יפה מספר שבועות לפני מספר ימים שוב הפסיק לפעול , כל שתיארתי לעיל חזר על עצמו - היום הוא פתאום שוב נדלק כאמור . מה הולך כאן ? אם יש למשהו רעיון /הצעה אשמח לשמוע ותודתי נתונה מראש לכל מי שיטרח להשיב תודה

or121210

New member
יכול להיות שנפלת על מוצר פגום

כדאי לשלוח לאחריות . האקספרס גם ידוע כנגן שעושה בעיות, ומזמן לא מיוצר, חבל שלא קנית את ה-sansa clip במקומו...

ציר11

New member
תודה ,אני בקשר עם התמיכה הבעיה שרכשתיו באר"ב

ספק אם ירצו לטפל בו בארץ .בדיעבד אולי אתה צודק אם כי בני חווה בעיה גם בקליפ (הסוללה הפנימית התנתקה ) בכל אופן לאקספרס פונקציות שאינן בקליפ ( הקלטה מהרדיו הרחבת זכרון )עיינתי קצת בפורום שלכם באשר לנגן שארכוש במקומו וקשה לי להחליט. לא ארכוש יותר סנסה ,אני אהיה בארה"ב שוב בעוד חודשיים ועד אז אחליט מה לרכוש שם על בסיס חוו"ד שאמצא בפורום שלכם בכל אופן תודה לך . אגב ראיתי שבארץ מוכרים את האקספרס באחת הרשתות . ערב טוב

יאיר B

New member
לכל נגן שתקנה בארה"ב למעט איפוד - לא תהיה

עבורו אחריות בישראל. כלומר אם עוד פעם יתקלקל משהו, לא יתקנו אותו בארץ.

למעלה