שאלה בקשר ל SHARE

HollyGolightly

New member
שאלה בקשר ל SHARE

שלום, האם כשאני בוחרת לשתף פוסט של מישהו אחר זה משתף אוטומטית את כל החברים? או שאני יכולה לבחור עם אלה חברים לשתף ועם אלה לא? אם אכן ניתנת בחירה, איך היא מתבצעת?

שיתוף פוסט

היי,
כשאת לוחצת שיתוף על פוסט נפתחות 3 אפשרויות. בלחיצה על האפשרות השלישית של שתף/פי נפתחות שוב כמה אפשרויות: בציר הזמן שלך, בציר הזמן של חברים ואת יכולה לבחור אצל איזה חברים זה יופיע, בקבוצה או בדף שאת מנהלת.

HollyGolightly

New member
תודה רבה

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
קצת הסתבכתי עם שיתוף חברים נבחרים (לא כלל החברים). . .

אשמח אם תציגי את התהליך כולו מהקליק הראשון על 'שתף' ועד המקום בו בוחרים את החברים ואיך, בדיוק, בוחרים אותם

אני לא מדבר על הכנת רשימה מראש כי אני זקוק לשיתוף סלקטיבי שאיננו קונסיסטנטי.

תודה מראש.

שיתוף פוסט

היי לך,
ברגע שהקלקת על שתף, נפתחות לך שלוש אפשרויות, האפשרות האמצעית היא שתפ/י. בלחיצה עליה נפתח חלון שמימין למעלה יש אופציה של ציר הזמן שלך. בלחיצה על זה יפתחו כמה אופציות לשיתוף. במידה ואתה רוצה לשתף בצירי הזמן של חברים אותם אתה בוחר, תלחץ על שתף בצירי הזמן של חברים שלך, יפתח לך חלון ובו אופציה להוסיף את שמות החברים שאותם אתה רוצה לשתף.
בהצלחה.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
תודה על הרצון הטוב אבל לא מצאתי את שתיארת . . .

לאחר לחיצה על 'שתף' - זה מה שאני רואה אצלי ולא מצאתי כיצד להמשיך...

אני חייב לציין שאני מתייחס לכל מילה/שם של הגדרה/בחירה שמוצעות לי, ככתבן וכלשונן, ולמקרה שלא הייתי ברור בשאלתי - ברצוני לדעת כיצד אני משתף רק
חברים ספציפים שרק הם יראו את הפוסט ששיתפתי.

האם תוכלי להציג 4-5 תמונות של התהליך עד לחלונית של בחירת החברים

שיתוף פוסט

לאחר שאתה מקליק על ציר הזמן של חבר, אתה יכול להוסיף את שמות החברים שאתה רוצה לשתף. לזו הכוונה?

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
יפה זה מתחיל להתחמם אבל עדיין קר מידי . . .

את החלון הזה (שבתמונה האחרונה) אני מכיר - מה שלא ברור לי הוא, איך אני מוסיף 4-5 חברים "במכה אחת"

אני מניח ומקווה שאינך מצפה ממני לחזור על התהליך, כולו, בעבור כל חבר אותו אני מעוניין לשתף...

בהנחה שאת מכירה את תוכנת ה'אאוטלוק' - כשאני פותח הודעת מייל חדשה, אני יכול לבחור את הנמענים מרשימת 'אנשי הקשר' שלי ורק בסיום לשלוח את המייל לדרכו.

אני מחפש משהו דומה/זהה לנ"ל ב'פייסבוק'.

ואם כל הנ"ל לא מספיק ברור אזי אני מעוניין לשתף אצלי כדי שאהיה זה ששולט בהגדרות הצפיה (להבדיל משיתוף אצל מישהו אחר שאז הוא זה ששולט) אבל להחליט שרק חמישה חברים יראו את השיתוף ולא כל חברי...

שיתוף פוסט

היי,
אם תלחץ על הכפתור של שתף חברים, תראה שיפתח לך חלון כמו באווטלוק שבו אתה יכול להזין את החברים. תנסה ותראה.

שיתוף פוסט

תסתכל בבקשה בצילומי המסך ששלחנו לך. שם תוכל לראות איפה מכניסים את שמות החברים.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אם כוונתך לתמונה שלהלן . . .

נסי להקליד בה 2-3 תווים ראשונים של שם חבר מסוים ואז תחילית של חבר שני ותספרי לי מה קורה...

אני מצליח להציב, שם, חבר אחד אבל כל הניסיונות להכניס חבר נוסף עולים בתוהו.

ניסיתי להקליד תו מפריד 'פסיק' או 'נקודה-פסיק' לפני הקלדת החבר בנוסף אבל ללא הועיל.

ממתין לגובה ולפיתרון. תודה.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
למרות שכנראה ציינתי זאת כבר אתמול . . .

אני לא רוצה לשתף חברים בציר הזמן שלהם - אלא אני מעיניין לבצע זאת בציר הזמן שלי
ושרק אנשים חברים מסוימים (אותם בחרתי) יראו את השיתוף.

שיתוף פוסט

היי,
תיכנס שוב לשיתוף, תבחר בשיתוף בציר הזמן שלך, למטה תבחר בחברים ואז באפשרויות נוספות. תבחר בהתאמה אישית ואז תוכל לבחור חברים ספציפים שיראו את הפוסט בציר הזמן שלך.

שיתוף פוסט

היי לך,
את יכולה לשתף פוסט בציר הזמן שלך או לשתף בציר הזמן של חברים שאת בוחרת או לשתף בציר הזמן שלך את הפוסט ולבחור איזה חברים יראו אותו.
איך את עושה את זה?
כשאת לוחצת על שתף, נפתחות לך שלוש אפשרויות נכון. תבחרי באפשרות האמצעית, שתפ/פי.
כשתלחצי על זה יפתח לך חלון השיתוף, אם תלחצי על שתף קישור הוא יכנס לציר הזמן שלך וכולם יראו אותו. אם את רוצה לשתף בצירי הזמן של חברים את יכולה באותו חלון ללחוץ על הכפתור "בציר הזמן שלך" ותיפתח לך אפשרות לבחור לאיזה חברים את רוצה לשתף את הפוסט. אם את רוצה שזה יעלה בציר הזמן שלך ושרק חברים שאת תבחרי יראו אותו, את יכולה באותו חלון של שיתוף, ללחוץ על הכפתור בחלק התחתון שבו כתוב "חברים" כשתלחצי עליו יפתחו אפשרויות, תבחרי באפשרויות נוספות ואז בהתאמה אישית. שם תוכלי לבחור את החברים.

למעלה