שאלה בקשר ל The Network...

Pink Floyd 117

New member
שאלה בקשר ל The Network...

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את כל הקטע? לא בדיוק הבנתי את כל העניין... תודה מראש

אני אנסה לתמצת את העניין: ../images/Emo163.gif

(הכל מהזיכרון, תסלחי לי על שגיאות) בסביבות 2003, אחרי מס' שנים לא פעילוֹת, גרין דיי למעשה די 'נעלמו'. מתישהו צצה להקה בשם 'דה נטוורק' ב2003, שפורסמה בתור להקה גרמנית (נכון?), והוציאה גם קליפ או משהו, ויש לזה אתר היכנשהו במועדפים שלי. בכל מקרה! רוב מעריצי גרין דיי חשדו בהתחלה, ואימתו את השמועה שמדובר בגרין דיי עוד באותה שנה, אם אני לא טועה. הלהקה דה נטוורק נעלמה. אם אני לא טועה היה מדובר בבדיחה כלשהי. מלבד זאת, בתמונות שבאתר ניתן לראות שחברי 'הלהקה' הם בעלי דמיון גדול מאוד לבילי טרה ומייק. מעניין למה...

קישורים: ../images/Emo163.gif

דה נטוורק בויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Network בכל מקרה, מסתבר (מה שלא ידעתי שקרה) שהם הוציאו DVD ב2004, אבל בעיקרון הם די 'התפרקו' ב2003. וכן, זה היה פרוייקט צדדי של גרין דיי. וזהו:)

OMGGGGG ../images/Emo163.gif

יש שם פשוט בנאדם כוסון כל כך
חבל שאני לא רואה מלחמת הכוכבים (זה מלחמת הכוכבים, נכון?), ויודעת איך קוראים לו. אההההההה
(נו הבחור עם הגלימה השחורה בקטע שבו האישה אומרת לו שהיא אוהבת אותו, והוא אומר לה שהיא שקרנית) |ריר|

coullette

New member
anakin skywalker

זה השם של הדמות יעני. לשחקן קוראים היידן כריסטיאנסן וזה בהחלט אחד האנשים הכי יפים שיש. גם לנטלי פורטמן לא חסר הרבה.

coullette

New member
גם זה קטע יפה

יש פה הרבה תמונות שלו,ואפילו רואים אותו בלי חולצה! מומלץ לראות במסך מלא. יש כאן ספויילרים רציניים אחושרמוטה למי שלא ראה..נו טוב..

למעלה