שאלה בקשר ל- wifi...

Xx Reut xX

New member
שאלה בקשר ל- wifi...

לא הצלחתי להבין מה זה! מישהו מוכן להסביר לי? אני יכולה נגיד לגלוש דרך הפלאפון על האינטרנט שבבית שלי? במידה ויש לי ראוטר? ואם כן אז איך? :) יש לי את האקספריה מיני אם זה משנה. תודה

כן, את מפעילה את הWIFI ומחפשת רשתות זמינות

הוא אמור למצוא את הרשת בבית שלך ולהתחבר, אם יש ססמא אז את רושמת את הססמא במכשיר כאשר מתבקש, וזהו את יכולה לגלוש עם המכשיר.

Xx Reut xX

New member
אין לי מושג בכלל מה השם משתמש שלי

ומה הסיסמא של הראוטר הזה... איך אפשר למצוא אתה יודע?:)

Xx Reut xX

New member
באמת שאין לי מושג מה הסיסמא פה....

חשבתי שיש איזושהי דרך לאפס את זה או משהו.. לא משנה זה כבר לא העניין. תודה!

Shpritz

New member
בוודאי שאפשר לאפס. אבל עדיף שמישהו שמבין

יעשה את זה איתך או עבורך. מקסימום את יכולה לחפש מדריך ברשת בהתאם לראוטר שיש לך או לפנות לספקית אינטרנט שלך או להיכנס לפורום רשתות ופס רחב.

את כנראה לא מבינה מה שאלתי

הססמא שאני מדבר עליה זאת סיסמא לרשת האלחוטית, אם הוא לא מבקש אז אין ססמא, יש גם ססמא ושם משתמש שמאפשר גישה לניהול הראוטר, את זה את לא צריכה, בכל מקרה קודם תנסי להתחבר לראוטר דרך המכשיר, אם יתחבר יופי אין בעיה, אם יבקש ססמא אז תצטרכי לשאול את מי שהתקין לך.

Xx Reut xX

New member
אני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר!

אני מפעילה את הWifi בפלאפון, הוא כותב לי שהוא סורק ואחר כך מופיעים לי מס' שמות משתמש. אין לי מושג מה שלי! יש שם משתמש אחד שכתוב תחתיו משיג כתובת IP ואחר כך רשום נשמר בזיכרון, משהו כזה. הוא היחיד שלא מצריך סיסמא. כל השאר צריך סיסמא ואני גם די בטוחה שהם לא שלי. עכשיו מה זה אומר? שאם לחצתי על התחבר, וזה רושם לי משיג כתובת IP זה אומר שזה מחובר? אני יכולה לגלוש?

cloe101

New member
מצטרפת לשאלה של רעות למעלה,

גם לי כל העיניין של ה WIFI חדש ובכלל המכשיר המדהים הזה...אבל אני אגש לשאלות... (לגבי גלאקסי S 19000 ) 1.אני פותחת את ה WIFI וכמו אצלה הוא נותן רשימה של מספר כתובות אינטרנט אלחוטי,יש לציין שיש לי ראוטר של סלקום אבל משום מה הוא לא מופיע לי ברשימה הנפתחת...איך אני מתחברת לראוטר הביתי שלי, 2.אני מניחה שכמו כל בית ישראל אני מאד אוהבת את המשחק אנגרי בירדס והשאלה היא האם שאני משחקת בו אני בעצם מחוייבת בגלישה באינטרנט? אלפי סליחות על השאלות שבטח נראות מטופשות לאחד מבריק כמוך, פשוט אני אכלתי אותה בחיוב בלתי ייאמן של גלישה באינטרנט בסך 650 ש"ח בתוך שבוע ולכן אני מבקשת עזרה הם טוענים שניצלתי 75 מחבילת הגלישה שלי וגלשתי בתעריף מזדמן ו י ק ר!!! את האפליקציות אני מורידה דרך אפס בריין דרך הברקוד סקנר האם זה בסדר? שוב סליחה ותודה מראש על תשובתך. שלך בציפייה.

למעלה