שאלה בקשר לlilo boot

ben2001

New member
שאלה בקשר לlilo boot

התקנתי RH 7.1 על דיסק SALVE כאשר בדיסק מאסטר יש לי התקנה של WINXP מערכת קבצים NTFS. בהתקנה יצרתי BOOT מהדיסק SALVE שממנו יצרתי את הפרטיסין. ההתקנה עברה חלק בסוף הודיע שלא מצא את קבצי ההתחול מהדיסק שממנו התקנתי את הלינוקס. יש למישהו רעיון איך בכל זאת אפשר להתקין על מערכת קיימת של WINXP NTFS עם LILO BOOT שיכלול גם את ה WINXP תודה מוטי

MachineX

New member
נסה להתקין את ה-lilo

לא על ה-mbr אלא על הסקטור הראשון

lizard

New member
אפשרות שנייה היא שהלילו

לא הותקן כראוי. מה הכוונה ? <right> prompt timeout=50 default=linux-2.4.17 boot=/dev/sda map=/boot/map install=/boot/boot.b message=/boot/message linear image=/boot/vmlinuz-2.4.17 label=linux-2.4.17 read-only root=/dev/sda1 append="hda=ide-scsi" image=/boot/vmlinuz-2.4.7-10 label=linux-2.4.7 initrd=/boot/initrd-2.4.7-10.img read-only root=/dev/sda1 append="hda=ide-scsi" </right> שים לב שהroot מצביע כלפי /dev/sda1 ולא /dev/sda כמו שהותקן ע"י הלילו. לפעמים הוא קצת משתגע, אז צריך לבדוק לאן הוא מצביע כדי לחפש את הכונן שבו נמצא מחיצת /boot/. אם יש לך עוד בעיות פנה אלי במסרים ואני אנסה לעזור לך. מיכה

lizard

New member
אופס ../images/Emo4.gif

התבלבלתי,שכח מכל מה שאמרתי לגבי הroot. מה שמשנה זה הboot. הוא מצביע כלפי /dev/sda ולא כלפי /dev/sda1 כמו שהיה אחרי ההתקנה ולפני ששיניתי את זה. אצלי הלילו מצביע כלפי ה mbr. מיכה

ben2001

New member
LILO

בהתקנה הפנתי את הBOOT לדיסק הSALAVE וכל זאת לא יצר לי את הLILO של LINUX האם תוכל להדריך אותי איך אני מבצע את ההתקנה מחדש עם מערכת הWINXP שיש לי מבלי לפגוע בMBR מוטי

למעלה