שאלה בקשר לMaya

maxbass

New member
שאלה בקשר לMaya ../images/Emo101.gif

אני ממש חדש בתוכנה... כבר ראיתי כמה וכמה טוטוריאלס, אבל עדיין לא הצלחתי לקבל הסבר לפעול דיי פשוטה. אני מנסה ליצור אנימציה קצרה של בן אדם רוקד (לא משהו ריאלסטי, סתם גלילים, כדורים וקוביות). אחרי שאני יוצר את הדמות, צובע אותה והכל ואז כשאני עושה "key frames" אז אני לא מבין על איזה איברים אני צריך לעשות את זה, כי אם אני עושה בתור קי פריים את כל הדמות, בפריים הבא אני לא אוכל להזיז רק את היד למשל, כי בשביל אנימציה אני צריך לשנות את כל הדמות בתור קבוצה. אז אם למישהו יש הסבר פשוט, נורא אשמח לקבל. תודה

maxbass

New member
מישהו../images/Emo35.gif

זה ממש חשוב, ואני מאמין שזה גם לא כזה קשה לענות למי שמבין, ואני חושב שהרבה מבינים פה, אז..... תענו:)

maxbass

New member
אני יכול...

אבל אז זה להזיז רק את היד בציר הזמן.... אני לא מבין איך לעשות שכל איבר יוכל לזוז באופן עצמאי על ציר הזמן, כאשר אני קובע key frames כאילו, אם אני מסמן את היד, קובע אותה כקיי פריים, ואז אני מסמן איבר אחר, בזמן אחר, אז הקי פריים הקודם נעלם. אז אני לא ממש מבין את הלוגיקה... מה התהליך שאני אמור לעשות?

אנימטור

New member
כמו שזה נשמע,

אתה לא יוצר key frames. בכל מקרה, אני חושב ש turorial פשוט יכול לפתור לך את הבעיה. חפש ב http://www.learning-maya.com/animation.php אולי תמצא שם משהו, או אולי ב www.cgtalk.com אם תרצה להתעמק וללמוד הלאה, יש ל gnomon כמה סרטים בנושא הזה. בהצלחה.

maxbass

New member
טוב... אחרי הברקה,

איפה הייתה הטעות המפגרת שלי.. תודה בכל מקרה:)

למעלה