שאלה בקשר לmbk

sani48

New member
שאלה בקשר לmbk

אמא שלי כרגע מיתארחת אצלי בבית בנונג קאי,היא טסה ביום לרביעי לבנקוק בבוקר,והטיסה שלה לארץ רק ב12 בחצות,היא מתכננת להיות רב הזמן בmbk ,השאלה שלי אם ידוע למישהו מקום שהיא יכולה להשאיר את המיזבדות בסביבה שם? אני יודע שהיא יכולה ללכת לקשר הישראלי או לכל מיני מקומות באזור,אבל חבל שהיא תיקח מונית לקאוסאן במיוחד בשביל זה ואחרי זה תצטרך לחזור לשם עוד הפעם ,אז אם יש למישהו רעיון מה כדאי לה לעשות אני ישמח.

ישראל1948

New member
אפשר לשמור את המיזוודות בשדה תעופה

המחיר שלהם אם אני לא טועה זה 100 באט ליום . שמור בקפידה עם מצלמות במעגל סגור . זה נמצא איזה קומה וחצי מתחת לקומת הנחיתה . שהיא תשאל במודיעין יגידו לה בדיוק איפה זה .

daniel chn

New member
שמירת מזוודות - מול שער 7 בקומת טיסות יוצאות

שמירת מזוודות - מול שער 7 בקומת טיסות יוצאות אכן...100 באט ליום (24 שעות) עבור 1 מזוודה מונית מהשדה ל - MBK עולה כ- 200 באט ולכל המתענינים - איפון דור 3 - 8 ג'יגה עולה 22,000 באט יצא גם חיקוי MINI ...אישית לא אהבתי. בהצלחה

sani48

New member
תודה רבה,עוד שאלה אם אפשר.

היא נוחתת בבוקר בשדה תעופה הקטן,ובלילה היא חוזרת להארץ מהשדה תעופה הגדול,מדובר על משהו כמו שעה נסיעה מהשדה הקטן לגדול,ומונית לשם מעל 1000 אלף באט,,אז מה עדיף לה,שהיא נוחתת בשדה תעופה הקטן לקחת מונית לשדה תעופה הגדול,לשמור את החפצים שם,ואז לקחת מונית לmbk ,ולחזור לשם בערב,או שעדיף לה כבר לקחת מונית מהשדה תעופה הקטן לקאוסאן,לשים בקשר הישראלי את המיזבדה,לקחת מונית לmbk ,ואחרי זה לחזור במונית לקחת את המיזבדה ולינסוע לשדה תעופה?

ישראל1948

New member
תשמע , זה אולי יהיה לה טרטור גדול מדי

היא יכולה לשמור את המיזוודה באיזה מלון באיזור של ה MBK . שמעתי על כמה שעשו את זה

sani48

New member
כן צודק,רעיון טוב

אני יגיד לה שתנסה לעשות את זה,תודה רבה על העזרה.

למעלה