שאלה בקשר לPSX 1 - משהו מוזר לגמרי

הנסיך.

New member
שאלה בקשר לPSX 1 - משהו מוזר לגמרי

בזמנו קיבלתי את הPSX שלי עם כניסה - שמו של מחשב מאחורה - הPSX היא מהראשונות שהיו אז... והיה לי מין כרטיס שהתחבר מאחורה ונתן לי לשחק בצרובים - שתי שאלות לי אליכם - 1. הוא הפסיק לעבוד? מישהו יודע למה? 2. למה ב-PSX של חבר שלי - שקנה אחרי כבר אין שקע כזה?? ו3. - מה אני עושה עם הדבר הדפוק הזה עכשיו כשהוא כבר לא מפעיל לי צרובים???? אהההההה שמישהו יעזור לי אם יש לו מושג - אגב, בזמנו קראתי שקוראים לזה שארק או משהו.. אבל אני לא יודע מה זה בכל מקרה... תודה

shaikn

New member
אכן כן קוראים לדבר הזה

גיים שארק הוא איפשר להכניס צ´יטים למשחקים בין היתר איפשר הפעלת צרובים סוני החל מגירסת 9000 של הפלייסטיישן 1 הפסיקה ליצור מכשירים עם ה כניסה מאחורה מכיוון שגילתה שהוא מאפשר להפעיל משחקים צרובים לחבר שלך יש בטח מכשיר מהגירסה הזאת בטח או שיש לו את הפלייסטיישן 1 הקטן שאין בו חריץ כזה. אולי אתה לא יודע צריך להכניס דיסק מקורי בפנים לפני שמכניסים את הצרוב אבל אתה בטח יודע את זה תבדוק אולי הקפיץ יצא או משהו כזה אם לא אז זה בטח הגיים שארק עצמו הוא עדין מאוד בטח נפל או קיבל מכה אז נדפק לתקן אותו לא כדאי ואני חושב גם לא ניתן אם מישהו יסכים ואני לא מכיר מישהו כזה בטח יקח ממך יותר כסף מאשר שעולה חדש עדיף שתקנה חדש כמה עולה היום בפחות מ100 שקל בתחנה המרכזית החדשה בקומה 6 בחנויות דיסקים בהצלחה.

למעלה