שאלה בקשר לsansisd fuze

שאלה בקשר לsansisd fuze

היי, יש לי 2 שאלות: הראשונה - כשאני נכנסת לשירים או לרדיו ומפעילה את הפונקציות הנ"ל בשורה התחתונה של המסך כתוב איזה שיר מתנגן, ואז כשאני לוחצת על "עצור" וחוזרת לתפריט שם השיר שמתנגן עדיין בשורה הראשונה. יש דרך לסמן למכשיר שיחזור להיות שורה ריקה ושישכח מהשיר שהפסקתי? שאלה שניה- מהם פורמטי קבצי הוידאו שהנגן קורא? ניסיתי לשמור עליו כמה קבצי mp4 והוא לא מגיב לאפאחד מהם, ז"א במחשב הם מופיעים על הנגן אבל בנגן זה כאילו הם אינם, כשניסיתי לשים קובץ avi הוא כן הראה אותו במכשיר אבל כשניסיתי לראות כתב שהמכשיר לא תומך בפורט הזה. למה הוא לא מגיב לקבצי הmp4? ניסיתי כמה קבצים כאלה.. תודה

or121210

New member
תגובה

1. אין לי מושג 2. הפיוז (כמו רוב הנגנים), מצריך המרת וידאו, ומכשירי סנסה משתמשים בתוכנה SANSA MEDIA CONVERTER

ועוד שאלה-

ב-Sansa Media Converter, העליתי קבצים בפורמטים של, avi mp4, wmv וכל קובץ שאני רוצה להמיר לקובץ של ה-sansa הוא לא נותן לי, כותב שהמקום שהקבצים תופשים הוא 0 ולא מאפשר להמיר אותם. ניסיתי עם כמה קבצים. מה לעשות?

אוקיי יש לי פתרון לשאלה השנייה-

כדי לעשות את ההמרה צריך לחבר את המכשיר למחשב. למישהו יש רעיון לשאלה הראשונה? תודה

יאיר B

New member
כמה תשובות (ממה שאני יודע)

1. אני מניח שהכוונה של מתכנני המכשיר היתה שהוא יזכור את השיר האחרון למקרה שתרצי לחזור אליו. לא זכורה לי אפשרות לבטל את הזיכרון הזה, אבל את יכולה לחפש בהגדרות אם יש משהו כזה. 2. פורמט הוידיאו שהמכשיר קורא נקרא MOV (אם אני זוכר נכון). הדרך הנכונה (ואולי היחידה) לעלות על המכשיר סרטונים היא להמיר אותם עם התוכנה שהגיעה ב-CD שהיה באריזה. לציין כי כל הנגנים שלא מוגדרים כנגני מדיה (MPM מלאים) דורשים המרה לפורמטים שהם תומכים.

../images/Emo13.gif

תודה על ההתייחסות, הקטע עם השמירה של השיר האחרון הפריעה לי כי אם נגיד שמעתי שיר, הפסקתי אותו וחזרתי לתפריט הראשי ועזבתי את המכשיר לכמה שניות, והוא חוזר לרשימת ההשמעה עם השיר הזה.. וגם כשאני מכבה-מדליקה שוב הוא פותח את המסך לשיר במקום לתפריט. לא מצאתי משהו שיכול לעזור בהגדרות. שבת שלום

ואגב תודה לפורום

מישהו כאן עזר לי לבחור בנגן הזה על פני אחד אחר והוא באמת מכיל את מה שרציתי, עד עכשיו חוץ מהקטע של השורה עם השיר הכל נהדר, וגם עם זה אפשר לחיות:) אז תודה

יאיר B

New member
../images/Emo92.gif הפיוז הוא אכן נגן חביב.

כמו כל הנגנים בעולם - גם לפיוז יש את השטויות שלו (יכול להיות שזה משהו שהרבה ביקשו בעבר ו/או עלה בקבוצת הביקורת של הנגן).

למעלה