שאלה בקשר לT41

BitterEnd

New member
שאלה בקשר לT41

קיבלתי מחשב נייד T41 (אני מקווה שזה הסבר מספק כי האמת שבמחשבים ניידים אני בור), בלי דיסקים של דרייברים או משהו כמו שיש במחשב רגיל. אם אני רוצה לעשות פורמט, אני עושה את זה רגיל עם הדיסק של הXP? ומה קורה אחר כך? אני צריך להשיג דרייברים לפני זה כדי להתקין את הכרטיסים? תודה לעונים ושנה טובה.

Ixion

New member
לרוב המחשבים החדשים

יש משהו שנקרא SERVICE TAG. זה נמצא מאחור במחשב באיזה מדבקה. הרעיון הוא להכנס לאתר של החברה, ללכת לSUPPORT ולעשות חיפוש לSERVICE TAG. אז זה מוצא לך בדיוק את המחשב שיש לך, ומציע לך את הכל הדרייברים להורדה (לפחות זה ככה במחשבים של DELL, אבל אני בטוח שיש אז זה גם לחברות אחרות). גם אם אין, WinXP מוצא את מרבית החומרה שמותקנת אצלך במחשב. תריץ את ההתקנה של WinXp (ותפרמט מתוך ההתקנה). פתרון נוסף הוא להוריד תוכנה כמו BELARC ADVISOR והיא מצואת את כל מה שיש לך במחשב, ואז אתה פשוט צריך למצוא את הדרייברים לחומרה הזאת (קצת עבודה שחורה, אבל בכ"ז). אפשר להוריד אותה מwww.belarc.com. מקווה שעזרתי..

gozala

New member
אין לך CD עם כל הדרייברים?

אם המחשב הזה מאחת החברות הגדולות תמצא את כל הדרייברים שלו באתר החברה עצמה, פירמטתי כבר טושיבה, HP, ו-AVERATEC (בין השאר...) את כל הדרייברים מצאתי באופן הכי מסודר באתר החברות כשאתה צריך רק לדעת איזה דגם בדיוק יש לך. אם לא, צלם מסכים, ויש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים... לפני שאתה מתחיל לפרמט כי במקרה אחד ניתקלתי כהוגן עם כרטיס הקול עד שנאלצתי לפרמט מחדש. (מחשב MDG להם אין אתר באינטרנט).

gozala

New member
עיין כאן, כל הדרייברים באתר

אולי כדאי שתוריד אותם למחיצה ניפרדת ותוודא שאתה מוריד את מה שמותקן, לאחר מכן דאג לתקליטור עם כל הדרייברים וגש למלאכה. אל תסמוך על כך שזה המקום הנכון והסופי, סתם הקלדתי את הדגם שהזכרת והגעתי לכאן... אבל זה הרעיון בכללותו.

Y. Welis

New member
כדאי לשים לב שבטושיבה החדשים

אין כמעט דרייברים מהאתר. רק מה שיש במחשב בתיקיה (או בתקליטור מצורף).

gozala

New member
הם הרי נחשבים כנותני שירות טובים../images/Emo4.gif

אז מה הסיפור? מדוע לא לתת דרייברים באתר החברה? זו שיטה נהדרת, יופי של שירות!

מתחת למחשב

יש TYPE בפורמט XXXX-XXX חפש את הדרייברים המתאימים כאן ע"פ הTYPE. בנוסף אתה יכול ללחוץ שם על "Automatically detect my system"

למעלה