שאלה...בקשר לTAKE IT AWAY

שאלה...בקשר לTAKE IT AWAY

מישהו יכול לפרש את השיר?... ניסיתי ולא הצלחתי=|

female drummer

New member
הנה

בערך השאלה הכי גדולה של החיים תמיד הייתה מי אני?? מאיפה באתי?? למה אני כאן?? לאן אני הולך?? אתם עומדים לראות ולשמוע את אחת ההודעות החשובות הניתנו לנו מאלוהים. אני משקר לעצמי והפדיון(נווו הקצה חרב) הוא התירוץ שלי אני פקדון הייתי צריך להפרע ועזבתי שעה מאוחר שכבתי בעמידה/למעלה/וואטאבר(או הזדיינתי בעמידה) אני חייב להתעלל בעצמי אני נגד כל מה שהמצאתי יושב בסלע, השמש תבוא ואני שונא אור אתה יודע שאני שונא אור אל תגרום לזה להיראות בוער כלכך יפה לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן אני לא יכול להפסיק להתגרד על מחשבות על תקוות מלוכלכות דיי מצחיק הרגשה בודדה אני לא מאוהב אתה יודע שזאת לא אהבה אל תגרום לזה להיראות בוער כלכך יפה לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן אחים ואחיות אני כאן לצידכם בגלל שלכוחם יש אחד סיפור להרוג אותי אני כל כך אדיש בטינה שלי חי, אוהב, יודע לא... קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את היד שלי קח את...החיים שלי קח את הלב שלי קח את המוח שלי קח את הריאות שלי קח את (שלי)...החיים לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח קח קח קח קח קח את זה מכאן לשרוף את השמש לשרוף את האור קח קח קח קח קח קח את זה מכאן קח את היד שלי קח את החיים שלי קח את החיים שלי קח את החיים שלי

זה הפירוש המילולי?...כי הוא לא ממש

ברור... וכן..התכוונתי לפירוש...ניתוח של השיר... מישו?...

female drummer

New member
כי השיר לא ממש ברור, מבחינה תחבירית

ניתוח נראה לי שעשו בקומונה...חכי שיתאוששו מהמפגש, מישהו יעלה

למעלה