שאלה בקשר לThe Division Bell

שאלה בקשר לThe Division Bell

תגידו הוא נחשב דיסק לא ממש מוצלח גם בגלל שפינק פלויד רצו רק כסף? והם לא עשו את זה מהאהבה למוזיקה נגיד כמו בשנים המוצלחות שלהם..??

holo

New member
שמע..אני אוהב את האלבום הזה

אמנם הוא לא ממש בסגנון של פינק פלויד בשנותיה הטובות, אבל לדעתי זה אלבום מצוין. בקשר ללמה הם עשו אותו? לא חושב שזה היה בגלל הכסף, פשוט אחרי שרוג'ר ווטרס עזב את הלהקה גילמור רצה שהלהקה תמשיך והוא הנהיג אותה (הלהקה כללה כללה את גילמור רייט ומייסון), הם הוציאו 2 אלבומים שהשני שיצי בשנת 94 הוא הדיויז'ן בל. אחלה אלבום בקיצור.

wish i was here

New member
עד כמה שזה ישמע אירוני

הסיבה שפינק פלויד הוציאו את הדארק סייד היא שהם רצו פירסום וכסף...בזמן שהם כתבו באלבום את השיר money שמתעסק בנושאים אלו....ככה הבנתי מהדיוידי שלי

One Echoe

New member
לא חושב.

לא היה חסר ללהקה כסף בשנים האלה. הם יכלו לעשות הון תועפות על ידי הופעות ענקיות של מיחזור חומרים. זה אלבום "פוסט ווטארס"משו. אלבום די אינסטרומנטלי שאת המסרים הטמונים בו, אם ישנם, עדיין לא גיליתי. גם לא את הרעיון המרכזי. (אני רגיל שלפלויד רעיונות מרכזיים באלבומים). בכל מקרה, אם שמעת כבר כמה אלבומים של הפלויד, ובא לך עוד מנה של גילמוריזם ורייטיזם, קנה אותו.

הרעיון המרכזי

כבר כתבתי כאן בעבר על הרעיון המרכזי, על הקשר בין האמן לקהל, הצורך להשתחרר וכל מני דברים

למעלה