שאלה בקשר לTP של tangled web

Logan16

New member
שאלה בקשר לTP של tangled web

לכל מי שקרא את ה TP המצויין הזה יש שמה סיפור על ריינו סיפור עצוב ומצויין לא משנה קיצר למה לעזאזל הוא לא יכול להוריד את החליפה שלא הראי הוא לא נולד ככה וגם לא נשך אותו קרנף או משהו כזה (אני מקווה שלא ) אז מה קרה לו ? ועוד משהו מתי היתה הפעם האחרונה שהוא הופיע בספיידרמן מאז הסיפור הזה ? ותודו שזה אחלה סיפור

ויאגרה

New member
תגובה

לפי מה שאני יודע, סוכנים של איזושהי סוכנות ביון רוסית עשו עליו כל מיני ניסויים בקרינת גאמה (בדומה למה שקרה עם ההולק) והלבישו עליו חליפה של קרנף (כי הדמות ניכתבה לפני יותר מ-30 שנה ומישהו חשב שבחור גדול ואפור עם קרן על הראש זה מפחיד). אין לי מושג למה הוא תקוע בתוך החליפה. הסיפור הזה הוא הסיפור האחרון שריינו הופיע בו לפי מיטב ידיעתי, אבל יש לי חוברת שבה הוא היתבכיין בפני ספיידרמן וחבורה של שוטרים שהוא לא יכול להרגיש שום דבר מבעד לחליפה והוא מחפש מישהו שיכאיב לו (פחות מטומטם ממה שזה נישמע(.

hulk

New member
בקשר לרינו

האמת בספידרמן בלו מספר 2 הוא מופיע וזה אחלה סיפור אבל בקשר לטנגלד ווב מה אתה אומר על הסיפור של ארזלו וריסו? על העובד של הקינגפין חזק לא?

Logan16

New member
הסיפורים שם

בכלל משהו בן זונה קאת על הפרוג מן ועל זה שעוד פעם מוסיפים פרטים על מה שקרה ביום שפרקר נעקץ כל פעם מגלים עוד משהו שקרה וזה לא נגמר אף פעם

למעלה