שאלה בריאות רק למי שבעל תשובה מקצועית ואחראית

nistel

New member
שאלה בריאות רק למי שבעל תשובה מקצועית ואחראית

לבטח זו שאלה שנשאלה אבל מחיפוש גוגל לא מצאתי תשובה לצערי.
ישנו ראוטר של הוט בוקס לאיזשהו חבר/ידיד...

בתחילה הראוטר היה בחדר של ילדה. הילדה עם מחשב הייתה מחוברת בכבל רשת מהמחשב השולחני אל ההוט בוקס ראוטר של הוט...
בהמלצתי הועבר הראוטר לסלון כדי שלא יהיה בתוך החדר של הילדה..... אלא שההמלצה הייתה על סמך תחושת בטן והשערה שהתחבורת בעזרת כרטיס רשת אלחוטי סטדנרדטי של טיפילניק תקרין פחות/ תפלוט פחות קרינה/תהיה פחות מסוכנת.

בשורה התחתונה השאלה היה מה גורם ליותר קרינה לאותה ילדה, האם מצב א שהראוטר בחדר שלה דהיינו הראוטר הוא מקור קרינה, כאשר הנזק מתמזער בעזרת העובדה שהמחשב מחובר אל הראוטר בכבל רשת,
או שדווקא מצב ב' שהוא המצב הנוכחי, שבו הראוטר רחוק מהחדר של הילדה, אך היא מתחברת אליו עם כרטיס רשת usb של טיפילניק, דווקא כאן היא סופגת יותר קרינה.

חשוב לי שיענה מישהו שמבין כי המטרה היא לקבל החלטה לטווח רחוק עבור אותם ילדים. כמו כן אבקש שהדיון לא יהפוך למשהו בסגנון, פלאפונים מסרטנים, מיקרוגל מסרטן, אלא שיישאר בתחום המדוייק ויקבע מה מבין השניים מסוכן יותר.
כמו כן , במידה וההשערה שלי שעדיף ראוטר רחוק מהחדר והתחברות בכרטיס אלחוטי, האם יש הבדל משמעותי בקרינה בין כרטיס רשת אלחוטי ללא אנטנה לבין כרטיסי רשת אלחוטיים בעלי טווח קליטה מפלצתיים כדוגמת כרטיסי רשת של אלפא שמגיעים עם אנטנה 12dbi והם בעלי טווח קליטה משמעותית חזק מכרטיס רשת אלחוטי כזה שמורכב במחשב נייד, או שבעצם עניין הבדל הקרינה הוא מזערי ביותר בין כרטיס רשת בלי אנטנטה לכזה עם .

dani666

New member
"ישאר בתחום המדויק ויקבע מה ...מסוכן יותר". ומי קבע ...

... שיש סיכון ?
&nbsp
כן, אני יודע, בקשת ש ....
אבל אתה זה שבא בהצהרות.
&nbsp
בשבילך - norad4u.co.il

nistel

New member
אז אין קרינה מציוד אלחוטי לא מראוטר ולא מכרטיס רשת אלחוטי?

תשמע בכל זאת מהחיפושים בגוגל יש בהחלט קרינה מסוכנת..
אני רציתי לדעת מה יותר גורם קרינה מבין השניים.. זאת שוב, מתוך ההנחה, שקרינה כלשהי, בין נמוכה בין גבוהה, קיימת.
להביא כאן עשרות כתבות מהאינטרנט שאומרות שיש קרינה מראוטר זאת לא בעיה.
אם כן, בהנחה שיש קרינה כלשהי
אשמח אם בכל זאת מישהו יודע מה גורם ליותר קרינה מבין שני המכשירים שציינתי, כאשר הנחת העבודה המוחלטת היא שיש קרינה מתוך עשרות כתבות שניתן למצוא בגוגל, רק שלא מצאתי כזו שעורכת השוואה בין קרינה מראוטר לכרטיס רשת אלחוטי וככל הנראה היא שיש הבדל בין רמות הקרינה מראוטרים שונים ומכרטיסי רשת שונים... ובכל זאת אם מעמידים כרטיס טיפילניק ללא אנטנטה אל מול קופסת ההוטבוקס של הוט.. אם יש מי שמבין מה יותר פולט קרינה אשמח לדעת
זאת לא עובדה שאני קבעתי....

לא הבנתי מה זה
norad4u.co.il

Gilgamesh1

New member
אתה בפורום הלא נכון - גש לפורום רפואה או בריאות

לא ציינת אם ההוט בוקס במצב הראשון משמש גם כראוטר אלחוטי או שרק כקווי- כך שלא ניתן להבין איך עובד הראוטר בכל תצורה
&nbsp

nistel

New member
עובד כראוטר אלחוטי.. אני בספק אם בפורום בריאות מבינים בראוטר

למעלה